Kuşun Ayağındaki Halkayı Nasıl Kesebilirim?
-
yolbulucu bunu yazdıC10H15N bunu yazdıyolbulucu bunu yazdıC10H15N bunu yazdı
dremel sende hali hazırda varsa şu uçlar var sert maddeler için
buna cesaret edemem hocam ya, az kaydırsam hayvanın ayağını uçururum.
https://www.e-hirdavat.com/urun/dremel-aluminyum-oksit-taslama-ucu-15-9mm-2li-paket-8193-26158193ja
dremel derken şu tarz bişeyle taşlamayı düşündüm ben. yarısına kadar falan gelirsem taşlayıp kalanını yankeskiyle keserim heralde
dremel elimde yok almayı düşünüyorum. aklıma gelen son çözüm bu.
bununlada talaş kaldırabilirsin gerisini yan keski ile kesersin.
paslanmaz çelik için hangi dremel taşını almam lazım :D
alüminyum oksit yazanlar alüminyum için mi ?
Alüminyum oksit çelik için uygundur.
-
Açıklama kısmında yazıyor paslanmaz çelik için uygundur diye.
-
Dramel in capi en dusuk agizlisini aal yada kullana kullana bitmiş olani tak iki tarafından iz yap yan kesi ile ısı bitir mumkunse minik bir pense ile tut
-
çok hassas tır o ayak
normal bişey olsa halka ile ayak arasına bişey koy . kıl testere ile çok azar azar 3 dk da kesersin
ama ayak kürdan gibi . kırılır
-
samaccc bunu yazdı
çok hassas tır o ayak
normal bişey olsa halka ile ayak arasına bişey koy . kıl testere ile çok azar azar 3 dk da kesersin
ama ayak kürdan gibi . kırılır
çelik kesen kıl testere var mı varsa onla kesebilirim ya en makulu o gibi durdu şu an.
ufak ufak her gün 0.5mm falan alarak bitiririm
-
Hocam veterinerler de yok mudur bunları kesecek bişeyler? Önce bayıltsalar sonra kesseler falan?
Ayağı çok çok ince, en ufak harekette ayağı gider gibi.
-
cuneyd bunu yazdı
Hocam veterinerler de yok mudur bunları kesecek bişeyler? Önce bayıltsalar sonra kesseler falan?
Ayağı çok çok ince, en ufak harekette ayağı gider gibi.
belki arada düzgünleri vardır veya veteriner mürid vardır onları tenzih ederek söylüyorum ki : konu her gün görmedikleri bişey olunca veterinerler mal oluyo. veterinere götürsem ayağını keser kuşun üste para ister bi de. adama kuşu götürüyoruz, türkiyede en çok beslenen 3 kuş cinsinden biri. diyo ki "bu ne kuşu". forumda veteriner müride anlatıyorum "bilmek zorunda mı " diyo :P he amk sokaktan 10 kişi çevirsem beşi bilir ne kuşu olduğunu adam bilmiyo.
-
Hayvanı bayılmadan kesmeye çalışırsan her türlü zarar verirsin. Hayvanı veterinere bayılttır kuş veterinerine götür o tür veterinerler var. Sen yanına çelik kıl testeresi al ama onlarda ekipman varsa onla keserler.
-
babama sordum. Bunlarin çıkarılması için özel alet varmış. isin tesadüfüne bak yarın akraba bunu çıkaralım diye bize getirecek. babam arkadaşından alıp gelecek unutmazsam resmini atayım aletin.
yada kuscu birine git çıkarsın versin hemen
hiç maceraya girme.
kuşlar yeni dogdugunda arka parmaklari katlanabilir. sonra olmuyor bu yüzden küçükken bu bilezikleri takıyorlar. sendika yarışmaya katılacak kişilere zorunlu kılıyor. yoksa katılamıyorum. üstündeki numaradan üreticisini bulabilirsin.
-
futurist bunu yazdı
babama sordum. Bunlarin çıkarılması için özel alet varmış. isin tesadüfüne bak yarın akraba bunu çıkaralım diye bize getirecek. babam arkadaşından alıp gelecek unutmazsam resmini atayım aletin.
yada kuscu birine git çıkarsın versin hemen
hiç maceraya girme.
kuşlar yeni dogdugunda arka parmaklari katlanabilir. sonra olmuyor bu yüzden küçükken bu bilezikleri takıyorlar. sendika yarışmaya katılacak kişilere zorunlu kılıyor. yoksa katılamıyorum. üstündeki numaradan üreticisini bulabilirsin.
yok abla bu normal halka değil. kuşçular "bu kesilmez halka, kesemeyiz" diyolar. normal halkalar baya hafif bir metalden yapılıyo (alüminyum tarzı) ve kıt diye kesiliyor. bu bildiğimiz paslanmaz çelik. 2mm falan kalınlığında.
senin dediğin alet muhtemelen şu :