folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kuşun Ayağındaki Halkayı Nasıl Kesebilirim?

Kuşun Ayağındaki Halkayı Nasıl Kesebilirim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C10H15N
    C10H15N's avatar
    Homo
    yolbulucu bunu yazdı
    C10H15N bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı

buna cesaret edemem hocam ya, az kaydırsam hayvanın ayağını uçururum. 

https://www.e-hirdavat.com/urun/dremel-aluminyum-oksit-taslama-ucu-15-9mm-2li-paket-8193-26158193ja

dremel derken şu tarz bişeyle taşlamayı düşündüm ben. yarısına kadar falan gelirsem taşlayıp kalanını yankeskiyle keserim heralde

dremel elimde yok almayı düşünüyorum. aklıma gelen son çözüm bu.

bununlada talaş kaldırabilirsin gerisini yan keski ile kesersin.

paslanmaz çelik için hangi dremel taşını almam lazım :D 

alüminyum oksit yazanlar alüminyum için mi ?

Alüminyum oksit çelik için uygundur. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Dramel in capi en dusuk agizlisini aal yada kullana kullana bitmiş olani tak iki tarafından iz yap yan kesi ile ısı bitir mumkunse minik bir pense ile tut

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

çok hassas tır o ayak

normal bişey olsa halka ile ayak arasına bişey koy . kıl testere ile çok azar azar 3 dk da kesersin 

ama ayak kürdan gibi . kırılır

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    samaccc bunu yazdı

çok hassas tır o ayak

normal bişey olsa halka ile ayak arasına bişey koy . kıl testere ile çok azar azar 3 dk da kesersin 

ama ayak kürdan gibi . kırılır

çelik kesen kıl testere var mı varsa onla kesebilirim ya en makulu o gibi durdu şu an.

ufak ufak her gün 0.5mm falan alarak bitiririm

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Hocam veterinerler de yok mudur bunları kesecek bişeyler? Önce bayıltsalar sonra kesseler falan?

Ayağı çok çok ince, en ufak harekette ayağı gider gibi. 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    cuneyd bunu yazdı

Hocam veterinerler de yok mudur bunları kesecek bişeyler? Önce bayıltsalar sonra kesseler falan?

Ayağı çok çok ince, en ufak harekette ayağı gider gibi. 

belki arada düzgünleri vardır veya veteriner mürid vardır onları tenzih ederek söylüyorum ki : konu her gün görmedikleri bişey olunca veterinerler mal oluyo. veterinere götürsem ayağını keser kuşun üste para ister bi de. adama kuşu götürüyoruz, türkiyede en çok beslenen 3 kuş cinsinden biri. diyo ki "bu ne kuşu". forumda veteriner müride anlatıyorum "bilmek zorunda mı " diyo :P he amk sokaktan 10 kişi çevirsem beşi bilir ne kuşu olduğunu adam bilmiyo.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

Hayvanı bayılmadan kesmeye çalışırsan her türlü zarar verirsin. Hayvanı veterinere bayılttır kuş veterinerine götür o tür veterinerler var. Sen yanına çelik kıl testeresi al ama onlarda ekipman varsa onla keserler. 

Dünyayı iyiler kurtaracak.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

babama sordum. Bunlarin çıkarılması için özel alet varmış.  isin tesadüfüne bak yarın akraba bunu çıkaralım diye bize getirecek. babam arkadaşından alıp gelecek unutmazsam resmini atayım aletin.

yada kuscu birine git çıkarsın versin hemen

hiç maceraya girme.

kuşlar yeni dogdugunda arka parmaklari katlanabilir. sonra olmuyor bu yüzden küçükken bu bilezikleri takıyorlar. sendika yarışmaya katılacak kişilere zorunlu kılıyor. yoksa katılamıyorum. üstündeki numaradan üreticisini bulabilirsin. 

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    futurist bunu yazdı

babama sordum. Bunlarin çıkarılması için özel alet varmış.  isin tesadüfüne bak yarın akraba bunu çıkaralım diye bize getirecek. babam arkadaşından alıp gelecek unutmazsam resmini atayım aletin.

yada kuscu birine git çıkarsın versin hemen

hiç maceraya girme.

kuşlar yeni dogdugunda arka parmaklari katlanabilir. sonra olmuyor bu yüzden küçükken bu bilezikleri takıyorlar. sendika yarışmaya katılacak kişilere zorunlu kılıyor. yoksa katılamıyorum. üstündeki numaradan üreticisini bulabilirsin. 

yok abla bu normal halka değil. kuşçular "bu kesilmez halka, kesemeyiz" diyolar.  normal halkalar baya hafif bir metalden yapılıyo (alüminyum tarzı) ve kıt diye kesiliyor. bu bildiğimiz paslanmaz çelik. 2mm falan kalınlığında. 

senin dediğin alet muhtemelen şu : 

Toplam Hit: 5679 Toplam Mesaj: 56
halka kuş halkası