folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kuşun Ayağındaki Halkayı Nasıl Kesebilirim?

Kuşun Ayağındaki Halkayı Nasıl Kesebilirim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

naptın

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

naptın

Aynen ben de merak ettim, naptın hocam

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    cuneyd bunu yazdı
    samaccc bunu yazdı

naptın

Aynen ben de merak ettim, naptın hocam

@samaccc

kuşla beraber koçtaş/bauhaus gibi bi yere gidip eğeleri deneyip hangisi en çok talaş çıkarıyosa onu alcam. hava serinlesin biraz gidicem

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı

selam gençler.

sultan papağanlarımın birinin ayağında paslanmaz çelik bir halka var. lanet olasıca şeyi bi türlü kesemedim. adamantium gibi bişey takmış önceki sahibi.

hem hayvanı rahatsız ediyor hem de kendi telefon numaramın yazılı olduğu halka takmak istiyorum. (normal hafif halkalar rahatsız etmiyor. 3 güne alışıp bi daha siklemiyolar). ama bu halka baya bariz rahatsız ediyo hayvanı, zaten dink dink yere kafese falan çarpıyo sürekli. sürekli bi halkayı ağzıyla çıkarma çabası vs var

kesmek için şu ufak yankeskiden aldım ama nafile, sadece biraz yaraladı : https://www.trendyol.com/pd/knipex/knipex-70-01-125-yan-keski-125mm-p-111693045?boutiqueId=61&merchantId=779670

kuş ayağındaki halkayı kesmek için olan ufak yankeskiler zaten direkt kırılacak gibi oluyor ağzı yamuluyor buna değince. :D

hayvanın ayağına zarar vermeden nasıl kesebilirim bunu? ufak bir mengeneye sıkıştırıp dremelle kesmek geldi aklıma. dremelde ki taşlama dalgası paslanmaz çeliği keser mi?

Ete biraz bastır

elektronikçi yankeskisi ile yavaş yavaş veya tamamen kes

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 5685 Toplam Mesaj: 56
halka kuş halkası