Kuşun Hazin Sonu!!!
-
benim cok kusum oldu birtanesi 9 10 sene yasayip oldu eceliyler omzuma alir disarda gezerdim yasliyken 8 yaslarindayken kacmazdi ucsada 2 metrede duserdi hep dolasirdik :d kizlara havada oluyordu
o oldu sonra yavrulari olmustu tekini ben alip dagitmistim iste aldigim kusta saraba alisti bardaga sarap koyardim hemen gelip icerdi 2 ay sonra oldu alkolden heralde :d
-
Benim Kuş Ölmüştüde Çöpe Atamamıştım Arka Bahçeye Gömmüştüm...
Abü Kuş Severim Ben.
Bu Mikrodalga şeysini keçiye uygulasaydın içim sızlamazdı.
keçilere kıl oluyom inadını züktüklerim =)
-
Yaratılanı, yaratandan ötürü sevmeliyiz. Acaba burda haklı gibi yaptığı işkenceyi veya bir canlıya kıyma olaylarını anlatan arkadaşlar, dışında buraya yaptığı iğrençlikleri yazamayan başka arkadaşlar varmı merek ediyorum. Çünkü insan beşerdir hata yapabilir, ama bu ve benzeri kötü fiilerden pişman olmak varken, daha bu canlıların parasını verdiğini ima ederek haklı olduğunu savunan kardeşlerimiz, acaba gece yatarken bu olayları düşünüyormu, veya rüyalarına dahi girmiyormu. Bu arkadaşlara tavsiyem, çok azda olsa vicdanlarını dinlesinler, gurur, kibir ve nefisklerini dinleyerek bizim yazdıklarımız karşısında sinirlenmesinler, çünkü bizler burda birbirimiz için varız, ben şahsen burdaki bir arkaşımızın, sonsuz ve bucaksız olan cehennem ateşinde yanmasını istemem. Töbe insanlara mahsus olup, herkesin faydalanacağı en büyük nimettir. Saygılar...
-
İşte bu yaw bakın karem kardeşimiz ne güzel eleştiriyor bende güzel sözle karşılık verecem.Ya aslında ben öle şakasına parasını ben verdim demiştim:)..Yany o fırına koymamın nedeni kuşa eziyet çektirmek değil sadece meraktan yaptım.Ne bilim ayağı gitcek garibanımın.Zaten yaptığımdan da pişman oldum.Artık o kuşu korumaya başladım mesela.Diğer kuşlar onu döverken bende diğerlerini dövüyodum:D:)..Ama gerçektende üzüldüm ona daha sonra yany..Zaten bi sabah balkonda kafesin kapısını açık bırakmamla uçmaları 1 olmuş:).
-
ve bir kez daha Vukuatlar - Anarşi - İğrençlik bölümünü bir insandan nefret etmemi sağladı.
-
ha bu arada köpeklerden daha aşşağılıksınız.Bu sizin korkaklıgını gösterir okadar.Millet demekki sizi hergün domaltıp...... sizde bişi yapamıonuz böle hıncınızı bunlardan cıkarıonuz.
Bu bence korkaklık olarak nitelendirilmemeli... Niye? Çünkü ben bu vukaatları insanlar üzerinde denemem amma ve lakin bir yahudi olursa ya da pis pkklı oda olmadı bir kominist ben acımadan bunlarında derilerini yüzer kafataslarını toplaqr koleksiyon yapardım... Ama şimdi bana hayvan severlik taslamayın biz onlar üzerinde yaptığımız deneylerle tıppı bugüne getirdik... -
Yazık değil mi kuşa?
-
yazık lan yazık ne istiyosunuz zavallı hayvanlardan. tabi o kuşlar size en ufak bi karşılık veremez sizin bu iğrençliğiniz karşısında. sıkıyosa gidin bi insana yapmayı deneyin bakalım o sizi mikrodalgaya mı atıyo teflon tavada mı kızartıyo.
bi insanla bi problemin olur kavga edersiniz ama ikinizde eşitsinizdir o da sana karşılık verebilir. ama zavallı hayvanla ne problemin olabilir ki. bi de utanmadan eziyet etmek için değil meraktan, ne olacağını görmek için diyo adam. aha yaptın da ne gördün. neyi görmeyi umuyosun ki. bi hastalığa çare mi olucak, yeni bi keşif mi yapıcaksın.
karem çok güzel özetlemiş " yaradılanı yaradandan ötürü sevmek."
ulan ben bi karıncayı ezmemek için direksiyonu kırıp bisikletten düşüp kafayı gözü yardığımı hatırlarım. bi de sizin şu yaptığınıza bakın. ahirette o kuşa da sorulacak unutmayın ve bu sefer o kuş sizi mikrodalgaya koyup kızarttığı zaman ben de elime buz gibi kolamı alıp sizi izliyicem inşallah. -
arkadaşlar bir çok forum bölümü mevcut sitemizde.
beğenmeyen, kafa yapısına uymayan Vukuatlar - Anarşi - İğrençlik
bölümüne girmesin. -
beğenmeyen girmesinn diyosunuz da anasayfaya girdiğimzde o aşağıdaki başlıklara şöyle bi bakınca istemeden de girmiş oluyosun. tamam kokainman böyle bi bölüm var da insan görünce tepkisiz kalmıyo.
Toplam Hit: 15417 Toplam Mesaj: 66