folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Kuşun Hazin Sonu!!!

Kuşun Hazin Sonu!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek
    kokainmen dostum işte anarşist böle olur ne lan bu gelen giden yazıyor beğenmedin salla okume baktın anarşi bölümündedir bakma blie işte bizim kuşçu subterano kardeşimiz dedi zaten bende üzüldüm onların halina arkadaş bilim için bir kuşu feda etmişse ne olmuş dene me amaçlı ha bide bazı hıyarlar beni mikro dalga fırına koymaktan bahs ediyordu çok istiyorsamikrodalga fırını ona koyalım benim gülmem arkadaş daha anarşide yeni o yüzden güldüm arkadaşın ilk mesajı ayrıca gülüyorsamda kime ne giriyor? sana girip çıkan da ......................?

asla unutma zamat kötü kolaa kuşu.???
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek
    a.q iyi bir kuş öldürdü arkadaş pişman ettniz la. hakketten yazık deilmi lan kuşa:(

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SuBTeRaNo
    SuBTeRaNo's avatar
    Erkek
    aa kendine engel olamıyor musun?yany anasayfada görüyorsun.Bende bir daha tahribata girme hem başlıklardan hem bizden kurtulursun:)

hem kuş ölmedi yaw öldürdü fln demeyin:).sakat kaldı ama sonra uçtu gitti:)

163gün,20 Saattir giris yapmadiniz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MitNickKevin
    MitNickKevin's avatar
    Erkek
    GeRiLLa_SaGoPa
    lan manyak herif gıcık olduğun birini al işkence et her türlü
    la ne istiyonla zavallı kuştan sadistmisin olum sen. allaaaa sinirlerim kaltı bee. ya ben böle şeyleri severim ama zavallı hayvanlara yapma be kardeşim

bak şimdi
    sen şunu dene
    gıcık olduğun birini al götür bi dağ a bağla iki ağacın arasına soy çırılçıplak al eline ince bi dal vur. çok hoş oluyo çok zevk alıyo insan vurdukça vurası geliyo
    bu da tarafımızdan ciddi ciddi denenmiştir
    he bide adamla işini bitirdikten sonra bırak orda sen alma.sabaha kadar kalsın orda ara jandarmayı onlar alsın.
    tavsiye ederim...
    --------------------------------------------------------
    hayal gücünü iyi kullanıyosun :)
    bir adamı dağa kaldıracan, çırılçıplak soyacan sonrada işkence edecen, dağ başımı burası bu ülkenin polisi jandarması var adaleti var...
    işkencenin cezasından haberin varmı 3 ila 12 yıl arası, birde dağ arazısi jandarma bölgesine giriyor işkence yapılan kişinin bulunmasından 5 dakika sonra jandarma seni nerde olursan ol bulup alır çok güzel bir şekildede öttürür...
    dünyayı tos pembe görmeyelim arkadaşlar öyle kolay değil böyle şeyler, gidin yeni tck'ya biraz bakın görün cezaları nasıl geçiriyorlar...

Bilgi ceza, Bilgi suç ve Taşımak ağır. Unutmak ise öğrenmekten daha çok zaman alır...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RedKit
    RedKit's avatar
    Erkek
    abi helal be valal avukat gibi olmuşun

her horoz kendi çöplüğünde denizli horozu her yerde öter
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Lan bu tahribat benı bıle korkutuyor...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    J0C
    J0C's avatar
    Erkek
    Yaw yazıktır kuşa

Kah Çıkarım Gökyüzüne Seyrederim Alemi, Kah İnerim Yeryüzüne Alem Seyder Beni
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BadMad
    BadMad's avatar
    Erkek

La Var ya Hakikaten Birimiz Deil Alayımız Piskopatız :) :)

Hepinizi Cok Seviyorum (F)

To Be Or Not To Be
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WiTaMiN
    WiTaMiN's avatar
    Erkek
    Şimdi bizim 2-3 tane evcil kuşumuz vardı.Muhabbet kuşu hemde..

Ben bi ara birini aldım mikro dalga fırınına koydum.2-3 sn liğine..

Ertesi diğerlerinin ne yapacağını merak edip hepsini mutfağa götürdüm..Birincisini koydum 2 sn Kurtuldu:D.2.sini koydu 3 sn kurtuldu:D..3.süne uzun uzun baktım oda bana baktı.Bakışlarını sevmedim yaklaşık bi 6-7 sn mikrodalga fırınında tuttum..Bide baktım ana bayıldı:D.Çıkardım uyan lan uyan uyan diyorum takmıyor..Garibanımın sadece gagası çalışıyordu.Bu olaydan sonra kendisinin sadece 1 bacağı kaldı..
    Kesinlikle benim tarafımdan denenilmiş ve onaylanmıştır.Tavsiye ederim:))))..

buna benzer şeyleri yapmak tambi eziklik. okadar deneme hastasıysan çıkar sikini sok bakam o fikrodalga fırına yada elini kolunu bakalım ne derece dayanıklısın.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek
    Yakmak Allah"a mahsustur
    --------------------------------

kardeş tokat gibi cevap olmuş helal

işte öyle
Toplam Hit: 15421 Toplam Mesaj: 66