Kusura Bakmayın
-
Slm kardeslerim amele kardesimin organ bagıslama topicinde organ bagıslamak caizdir olmaz demistim.
Bunu gecen gün alim hocam DİLAVER SELVİ ye sordum ve hediye edilmek sureti ile bagıslanabilecegini soyledi.
Kusura bakmayın yanlıs fetva verdim.
-
doruyu bilmen yeter be önemli diil...
-
sonunda öğrenmişsin ya onemli olan o.
-
önemli degil bilmemek degil ögrenmemek ayıptır zaten....
ama zaten insan hayatını kurtarmaktan büyük ne sevap olabilirki -
abicim sevap falan değil diğer tarafta vucüt senden hesap soracak mesela ağız benle küfür etti diyecek ayak benle kötü işe gitti diyecek organlar sizden tek tek soracak hesabını ona göre yaşayın !!!
-
pit10din demiski:
abicim sevap falan değil diğer tarafta vucüt senden hesap soracak mesela ağız benle küfür etti diyecek ayak benle kötü işe gitti diyecek organlar sizden tek tek soracak hesabını ona göre yaşayın !!!
-----------------------------------------------------------------------------
Biraz aydın ol be kardesim kim sizi böyle dolduruyo kandırıyo anlamıyorum. -
kardesim ben de olmaz biliyordum ve babam dese inanmazdım ama bana bunu soleyen kisi dünyaunın en büyük alimidir o ne derse kesin hükümdür.
-
kuranda böyle bisiy varmı peki ?
Yani sizin dediginiz seye göre bedenimiz bize ödünc verilmis mi oluyor ? -
hocana selamlarımı ilet
bu beden bize allahtan bi emanettir
sadece bi konaktır bizim için
götten fetva vermeyelim bi daha yeter dimi emir
görüşürük kendine ii bak
-
eyw amele kardesim ama su var alacagın organı sahibinden hediye karsılıgı alcaksın. ve o kişi verecek
Toplam Hit: 2079 Toplam Mesaj: 15