Kusura Bakmayın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    a.q. tabi emanet

emirreis bu arada senin hocanın söylediğini yapamıycam benim dinen bağlı olduğum adam sistani !!!

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    la emir olm tabi ki kişinin kendi rızası gerekiyor
    kanunda bu yönde
    yani dine aykırı birşey yok
    organ bağışında, kişinin adli dengesinin yerinde olup olmadığı araştırılır yerinde ise kendi rızası ve ailesinin onayı ile BAĞIŞ yapılır
    satılmaz
    yani adı üstünde BAĞIŞ
    fikrinin değğişmesine sevindim

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dikdatoraa
    dikdatoraa's avatar
    Erkek
    arkadaslar yanlıs yapıyorsunuz yazılarınıza baktım yok benim hocam dedi onun sözü hükümdür yok benim dinen bağlı olduğum adam filan
    her insan hata yapar dinen bir insana bağlı olunmaz hoca yerine bu işleri kur'an ve hadisten öğrensek tabi ki de onlardan bazı şeyler öğrenebiliriz ama onların dediği şeyler yok hüküm yok kesin doğru diye bağnazlık ve cahillik yapmayalım

hanefi mesebinin kurucusu ebu hanefi şöyle diyor ''kimse benim söylediklerimi kur'an ve hadislerde görmeden uygulamaya geçmesin inanmasın''

yenilmenin acısını yaşamadan kazanmanın zevkine hiç bir zaman varamazsınız... mağlubiyet son derece motive edicidir dibe vurduğunuzda en tepeden başka gidecek yeriniz kalmaz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    kardeslerim benim bu topic i acmam sadece gecen gün yaptım yanlısı düzeltmek icindi. Ve sadece benim hocam değil piyasadaki hemen hemen tüm din kitapları o yazar ismi DİLAVER SELVİDİR. kendisi alimdir arasdırın bulursunuz.
    neyse uzatmayalım tartısmayı sevmem. kimseye de kabul ettirecek değilim inanan inanır inanmayandan kendi bilir.

.
Toplam Hit: 2083 Toplam Mesaj: 15