folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kütahya Tavşanlıda Okuyan Var Mı?

Kütahya Tavşanlıda Okuyan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FireFistAce
    FireFistAce's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

üni yi orda kazandım da hocalar hiç bir bilgim ve çevrem yok nedir ne değildir nasıl olucak.. varsa tavşanlıda okuyan birinci ağızdan bilgi almak isterim.. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

foxxly orda okumuştu diye hatırlıyorum. merkezdeyim bende

imza
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FireFistAce
    FireFistAce's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

merkez nasıl hocam bir de yurta mı kalıyorsun evde mi hocam bize eşyalı ev lazım 4 arkadaş kazandık.. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

ne bölümün bende orda harita okuyorum

..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q0x
    q0x's avatar
    Erkek

Ben dpu öğrencisiyim daha doğrusu bu hafta gidip kaydımı sildirecem.

Şehir merkezi bile o kadar kötüyken ilçeyi düşünmek bile istemiyorum. kayda gittiğimde eskişehirde 2 gün kalmıştım. at varken eşşeğe binmek olmaz deyip okula bir gün dahi gitmedim.  neyseki istanbul gibi bir yeri kazandık. umarım pişman olmazsınız

Fakirim, Fakirsin, Fakirler, Fakır da olabiliyorum arada ördeğe damacanaya bağlı Fakirler dedim orada çağrışım yaptı kafirler nerede ne yapıyor ?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

sana destan yazdım hocam :)

kütahya ile tavşanlıyı karıştırmayın bence. kütahya merkezi ben beğenmiyordum şahsen tavşanlı daha canlı, sempatik.

@realist tavşanlıdamısın ?

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    FireFistAce bunu yazdı

merkez nasıl hocam bir de yurta mı kalıyorsun evde mi hocam bize eşyalı ev lazım 4 arkadaş kazandık.. 

oo süpermiş ortamın hazır yani. sana verdiğim yere git. öğrencilerden çıkma evler olur. yaz okulu devam ediyor olması lazım. bitmeden birinin üstünüze alın. rahat edersinz. ama faturaları iyi kontrol edin. borç takmasınlar.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

aslında duyduğum kadarıyla tavşanlı güzel diyorlardı flnda gitmediğimden bilemem.

merkez güzel yani de çokta fazla bi beklentin olmasın açıkçası istanbul izmir gibi büyük bi şehirden geliyorsan sevmeyeceksin orası garanti^^  önümüzdeki dönem 6.senem olacak kütahyadaki evde kalıyorum fln açıkçası bu saatten sonra ev bulmak baya zor olur. he yaz okulundan sonra mezun olacaklar olur evlerini boşaltırlar fln onların eve geçebilirsin eşyalarınıda alıpta ama denk getirmek zor yani.  ev bulmak için en iyi zaman bahar finalleri sonrasında bakacaksın cok rahat bulursun

imza
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FireFistAce
    FireFistAce's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı

sana destan yazdım hocam :)

gördüm hocam saolasın :) 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    ugur0 bunu yazdı

aslında duyduğum kadarıyla tavşanlı güzel diyorlardı flnda gitmediğimden bilemem.

merkez güzel yani de çokta fazla bi beklentin olmasın açıkçası istanbul izmir gibi büyük bi şehirden geliyorsan sevmeyeceksin orası garanti^^  önümüzdeki dönem 6.senem olacak kütahyadaki evde kalıyorum fln açıkçası bu saatten sonra ev bulmak baya zor olur. he yaz okulundan sonra mezun olacaklar olur evlerini boşaltırlar fln onların eve geçebilirsin eşyalarınıda alıpta ama denk getirmek zor yani.  ev bulmak için en iyi zaman bahar finalleri sonrasında bakacaksın cok rahat bulursun

sadıç sen hala okuyon mu :D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı
    ugur0 bunu yazdı

sadıç sen hala okuyon mu :D

sorma amk incik suyuna çok abanmışım ilk sene:D

imza
Toplam Hit: 2155 Toplam Mesaj: 14