Kütahya Tavşanlıda Okuyan Var Mı?
-
üni yi orda kazandım da hocalar hiç bir bilgim ve çevrem yok nedir ne değildir nasıl olucak.. varsa tavşanlıda okuyan birinci ağızdan bilgi almak isterim..
-
-
merkez nasıl hocam bir de yurta mı kalıyorsun evde mi hocam bize eşyalı ev lazım 4 arkadaş kazandık..
-
ne bölümün bende orda harita okuyorum
-
Ben dpu öğrencisiyim daha doğrusu bu hafta gidip kaydımı sildirecem.
Şehir merkezi bile o kadar kötüyken ilçeyi düşünmek bile istemiyorum. kayda gittiğimde eskişehirde 2 gün kalmıştım. at varken eşşeğe binmek olmaz deyip okula bir gün dahi gitmedim. neyseki istanbul gibi bir yeri kazandık. umarım pişman olmazsınız
-
sana destan yazdım hocam :)
kütahya ile tavşanlıyı karıştırmayın bence. kütahya merkezi ben beğenmiyordum şahsen tavşanlı daha canlı, sempatik.
@realist tavşanlıdamısın ?
-
FireFistAce bunu yazdı
merkez nasıl hocam bir de yurta mı kalıyorsun evde mi hocam bize eşyalı ev lazım 4 arkadaş kazandık..
oo süpermiş ortamın hazır yani. sana verdiğim yere git. öğrencilerden çıkma evler olur. yaz okulu devam ediyor olması lazım. bitmeden birinin üstünüze alın. rahat edersinz. ama faturaları iyi kontrol edin. borç takmasınlar. -
aslında duyduğum kadarıyla tavşanlı güzel diyorlardı flnda gitmediğimden bilemem.
merkez güzel yani de çokta fazla bi beklentin olmasın açıkçası istanbul izmir gibi büyük bi şehirden geliyorsan sevmeyeceksin orası garanti^^ önümüzdeki dönem 6.senem olacak kütahyadaki evde kalıyorum fln açıkçası bu saatten sonra ev bulmak baya zor olur. he yaz okulundan sonra mezun olacaklar olur evlerini boşaltırlar fln onların eve geçebilirsin eşyalarınıda alıpta ama denk getirmek zor yani. ev bulmak için en iyi zaman bahar finalleri sonrasında bakacaksın cok rahat bulursun
-
FOXXLY bunu yazdı
sana destan yazdım hocam :)
gördüm hocam saolasın :)
-
ugur0 bunu yazdı
aslında duyduğum kadarıyla tavşanlı güzel diyorlardı flnda gitmediğimden bilemem.
merkez güzel yani de çokta fazla bi beklentin olmasın açıkçası istanbul izmir gibi büyük bi şehirden geliyorsan sevmeyeceksin orası garanti^^ önümüzdeki dönem 6.senem olacak kütahyadaki evde kalıyorum fln açıkçası bu saatten sonra ev bulmak baya zor olur. he yaz okulundan sonra mezun olacaklar olur evlerini boşaltırlar fln onların eve geçebilirsin eşyalarınıda alıpta ama denk getirmek zor yani. ev bulmak için en iyi zaman bahar finalleri sonrasında bakacaksın cok rahat bulursun
sadıç sen hala okuyon mu :D
-
FOXXLY bunu yazdıugur0 bunu yazdı
sadıç sen hala okuyon mu :D
sorma amk incik suyuna çok abanmışım ilk sene:D