folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kütahya Tavşanlıda Okuyan Var Mı?

Kütahya Tavşanlıda Okuyan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arslan25
    Arslan25's avatar
    Erkek

besyo mulakatları için gittiydim o taraflara 1 ay once umarım besyo nun bulundugu yer degıldır gıdecegın yer :(

Asıl Güç Zeka, Sevgi ve Kararlılıktır. Bu Üç Etken İle Yenemeyeceğiniz Kimse Yoktur
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    128Kbps
    128Kbps's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ben 17 sene tavşanlıda yaşadım ve üni ye orda okudum Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı meslek yüksek okulu Bilgisayar Programcılığı.

belki ben 17 yıldır orada yaşadığım için bu kadar sıkıldım ordan ama dışardan gelenler için çok güzel çok sempatik bi yer olduğunu söylerdi arkadaşlarım. Lan gidin buranın nesi güzel derdim onlarda sen senelerdir burdasın sıkıldığın için böyle diyorsun dediler.

ama şu doğrudur kütahya merkezden daha güzeldir.  tavşanlıda canın sıkılırsa gidersin kütahyaya veya eskişehire olmadı bursa..

hocaları çok o.ç dur ama onu bil. 

siyasi görüşünü kimseye belli etme içinde yaşa.

çok ülkücü vardır okulda da reyizler falan dolanır durur. kantinde Türk bayrağı altında toplanıp millete ters ters bakarlar aldırış etmeyeceksin onlara

küpe takıyordum ben o, orada yaşadığım için yani dışardan gelen biri olmadığım için bana bişe diyemezlerdi.

kalacak yer bulunur hoca sorun etme onları.

Yurt kaynıyor ortalık ve eve çıkmak istersende rahatlıkla harika yerlerden ev bulabilirsin. Site içi Çarşıya yakın minibüs yoluna yakın.

Apartlar var fuhuş yuvası :D tavsiye ederim :D  duvarlar o kadar ince ki gece sanki seni s.kiyolar diyebilirsin :D içli dışlı :D

hiç canın skılmaz her adam başı cafeler mevcuttur.

detaylı bilgi almak istersen mesaj at kardeşim.

https://t.me/pump_upp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Exael
    Exael's avatar
    Erkek
    ugur0 bunu yazdı
    FOXXLY bunu yazdı
    ugur0 bunu yazdı

aslında duyduğum kadarıyla tavşanlı güzel diyorlardı flnda gitmediğimden bilemem.

merkez güzel yani de çokta fazla bi beklentin olmasın açıkçası istanbul izmir gibi büyük bi şehirden geliyorsan sevmeyeceksin orası garanti^^  önümüzdeki dönem 6.senem olacak kütahyadaki evde kalıyorum fln açıkçası bu saatten sonra ev bulmak baya zor olur. he yaz okulundan sonra mezun olacaklar olur evlerini boşaltırlar fln onların eve geçebilirsin eşyalarınıda alıpta ama denk getirmek zor yani.  ev bulmak için en iyi zaman bahar finalleri sonrasında bakacaksın cok rahat bulursun

sadıç sen hala okuyon mu :D

sorma amk incik suyuna çok abanmışım ilk sene:D

:D :D  incik suyu da kalktı hocam.senin şanssızlığın :)

Toplam Hit: 2156 Toplam Mesaj: 14