Kutsal Bitki Salvia Divinorum.
-
yokmu ak deneyen bulan bilen kiişi
-
Yav cidden narkotik değil medicine olarak geçiyormuş öğrendiğim kadarı ile ya yinede tarım bakanlığında negatif miş. Sonuçta Türkiye ye girişi serbest de saksıda bile yetişiyor yav bu bitki yokmu aramızda ziraat mühendisi filan:) bir yardımcı olsun bize hangi şartlarda nasıl yetişiyor filan.. Adaçayı nın bir türüymüş kendileri.
-
CEO bunu yazdı:
-----------------------------
hacı bundan elimde olsa millete esrar diye gagalarım ve acccaayip para vurabilitem yüksek xD xD Bulan olursa haber verirse sevinirim..
-----------------------------aynı kafayı yaşıyoruz hocam :)
-
Videolara baktım da çok sağlam kafa yapıyor ama direk beyin hücrelerini öldürdüğü için sakat olsa gerek :)
-
DeaD_BY :) yav dostum sen benden şanslısın İstanbul da çoğu baharatçıda varmış dostum:) Kainin ada çayı diyede geçiyormuş adı. Atatürk orman çiftliğindede örnekleri varmış. Tohumlama değil klonlama yöntemi ile yetişiyormuş vs. vs.:)
Yetiştiği bölgeye beatles ringo star ın doğumgününü kutlamak için helikopterle gelmiş zamanında:) diğer ziyaretçileri arasında bob dylan , john lennon filanda varmış:) Çiçek çocukları yıllardır Meksika nın o bölgesine sürekli turistik geziler yapıyormuş. Türkiye de çoğu fidanlıkta yetiştiriliyormuş biz biraz geri kaldık:)
Yav hadi çevresinde bulan birileri vardır muhakkak biraz araştırma lazım:)
Hem Bob dylan , John lennon neler hissetmiş öğreniriz bakın:)
Etkileri arasında kurt cobain ile sohbet edenler var:):):)
-
poison_ivy bunu yazdı:
-----------------------------
garip ve renkli dakikalar yaşamak icin birebir olan bitkiymiş
türkiyede ve bircok ülkede yasalmış
içen kişi http://www.youtube.com/watch?v=LTHNNVtziEg
nerden bulurum bunu türkiyede ???
denemek istiyorum :)))
-----------------------------Türkiye' de bulunmaz ancak türkiye' ye sipariş veren siteler var kargo ile gönderilebilen.. İzmir' de deneme şansım olmuştu 3X' ini Yurtdışında ada çayı olarak geçtiğini biliyorum.. Tütün ile karıştırılmadan pet veya kova ile tek içimliktir.. X lerine göre etkisi ve etki süresi değişmektedir.. Tamımını içtikten yaklaşık 1 dk sonra renklerin, seslerin hatta X derecesine göre boyutların değiştiği gerçektir.. Acayip eğlencelidir.. ve en güzeli ise mesela X5' in süresi 10 dk' dır.. 10 dk. geçtikten sonra ise, tertemiz bir kafaya sahip olmanız olacaktır.. herhangi birşey içtiğinize dair bir etki kalmayacıktır.. Bulabilenlere afiyet olaha.. =) he bide bulabilen varsa magic mushroom =)
-
iciliyor,
cok kisa bir sureligine 5-6 daha kisa veya daha uzun olabilir ama 10 dakkayi gecmez. bayagi denge menge kalmiyacak seviye, halusinatif etkileride var, ama hemen bittigi soyleniyor, yarim saatte falan kendini kontrol edebilir hale geliniyor diye biliyorum.
avrupada gecen ay yapilan ayarlamayla tutsu diye satilan bir cok yasal herbal olay yasak hale gelip piyasadan banlandi. ama salvia tek bir ottan olusan nadide bisey oldugu icin bir cok yerde alinabiliyor diye biliyorum.
-
Bulan yokmu :) deniyelim
-
edit
-
edit