folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kutsal Bitki Salvia Divinorum.

Kutsal Bitki Salvia Divinorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    intikal
    intikal's avatar
    Erkek

Heyy gidi günler heyy sene 2008 tabi 2008 yılına kadar en az 10 yılda envayi çeşit uyuşturucuyu tatmış bir delikanlı olarak hiç bir ottan boktan korkmuyoruz.

Bir gün ışıngalık almaya geldi biri, abi dedi salvia duydun mu. 10 yıllık müptezelim ilk defa adının zikredildiğini duydum hemde yasal..

Çocuk zeytinburnu çocuğuydu iyi hatırlıyorum. Bana kapkara yeşil mi dersin, acayip koyu birşey getirdi. baş tırnağım kadardı. Dediki abi tek başına sakın içme 3 kişilik getirdim cocuğu dövüyordum az kalsın. ulan benle dalga mı geçion tırnağım kadar şey bana yetmez ne işsin sen diye. cocuk beni ikna edene kadar 1 saat geçti neyse bizim elemanlar alem yapıyormuş haberini aldım gittim evlerine. 13 14 kişiler. içiyorlar. koyarsın kovayı odanın ortasına. ordan benim kanka dediki oda müptezel ilk defa denediğin bir şeyin hepsini içme kanka dedi dedim uza kanka . :D Erkeğiz ya :P muahah ne gündü be.. :D Her neyse 2.5 lt. lik cococola şişesini kesersin. bi kova yaptım dumanı aldım. Sigara yakar boğazınızı salvia yakmaz. dedim bu nelan böyle bok dedim bu :D Ondan sonra 15 dk sonra uyandığımı hatırlıyorum :P ..

Her neyse. neler yaşadım.. Ona gelelim.. ben kendimi kaybettiğimde parmak uçlarımla ayağa kalkmışım. Sonra birden beni birisi tutuyordu benim arkadaş

gözlerimi zar zor bi açtım. Arkadaşa baktım dedim çek beni. sonra gözlerim tekrar kapandı gözleri tekrar bi açtım bi baktım benim arkadaş 12 yaşındaki hali :S etrafıma bi baktım herkezin yaşı küçük. Ben bir saat yelkovanı olmuşum. dönüyorum döndükce zamanda yolculuk yapıyorum. ve beni 12 yaşındaki arkadaşlarım yakalıyor çekmeye çalışıyorlar burda kal burda kal gitme onların yanına geleceğe gitme burda kal :) Böyle bir korku yok. en sonunda kendime geldiğimde konuşamıyordum. tüm vucudum uyuşmuştu hayatımda taş bile beni böyle yapmamıştı. Bira içirdiler bana. sonra yavaş yavaş dilim çözülmeye başladığında. o kadar bağırdım beni kurtarın çekin diye. Dediler ki kanka sen ne diyorsun sen hiç bir şey demedin ki bize. biz seni odaya çekmeye çalıştıkca sen mutfağa doğru gidiyordun :) sonra eve gittim. nasıl gittiğimi bilmiyorum hala kafamda bişeyler var. odama girdim hala kafam çok güzel. Arkadaşlarımı telefonla aradım ve dedim ki..

Siz gerçekmisiniz ?

Ben geleceğe mi geldim.. gerçek dünya burasımı yoksa gördüklerim mi.

Benim yerim neresi burda mı olmalıyım yoksa gördüğüm yerdemi :)

Salvia.. Bir Halisilasyon dan öte bişey. hayal değil. hiç bişey değil anlatmak anlatabilmek dilim varmaz. Salviayı o gün kullandıktan sonra hayatımdaki tüm uyuşturucuları bıraktım. bir daha asla kullanmadım. Eğer Eroin bağımlısıysanız ve kurtulamıyorsanız mutlaka Salvia içmelisiniz :) Anında Tedavi asla geri dönmezsiniz :)

Selamlar :)  Dikkatli olun.. O Bitkiye Japonyada Tanrı olarak inananlar var :D muahahah

http://www.intikal.org Parapsikoloji
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    intikal
    intikal's avatar
    Erkek

He Bu arada herkes 10- 15 dk demiş kafasına. Bu içmeyip seyredenler için geçerlidir. içen kişi için 50 yıl sürebilir kafası :) Zaman kavramını kaybediyorsunuz çünkü :P muahah

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    l33ts
    l33ts's avatar
    Erkek

edit

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkF4Te
    DarkF4Te's avatar
    Erkek
    intikal bunu yazdı:
    -----------------------------

...

Reis profiline baktım sitene baktım sonra yazdıklarına baktım üyelik tarihi mesaj sayın tek mesajının bu olması ve giriş şekli pek çok açıdan incelendiğinde bence hala etkisindesin sen :P
    Vay anasını diyorum sadece :W

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    intikal
    intikal's avatar
    Erkek

DarkF4Te bunu yazdı:
    intikal bunu yazdı:

...

Reis profiline baktım sitene baktım sonra yazdıklarına baktım üyelik tarihi mesaj sayın tek mesajının bu olması ve giriş şekli pek çok açıdan incelendiğinde bence hala etkisindesin sen :P

Bak ben buyum bide buna bak :) http://www.tahribat.com/Murit-RemotE/ yorumlarıda oku bi zahmet mucx.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Konyali
    Konyali's avatar
    Erkek

intikal bunu yazdı:

DarkF4Te bunu yazdı:
    intikal bunu yazdı:

...

Bak ben buyum bide buna bak :) http://www.tahribat.com/Murit-RemotE/ yorumlarıda oku bi zahmet mucx.

----------------------------

büyük bi ihtimal gene ucarsin :)

Parmak bassam olurmu?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

bence bu tür konular kilitli olmalı.

tbt nin selameti açısından . 

Temel adalettir .
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    intikal
    intikal's avatar
    Erkek

Konyali bunu yazdı:

intikal bunu yazdı:

DarkF4Te bunu yazdı:
    intikal bunu yazdı:

...

----------------------------

büyük bi ihtimal gene ucarsin :)

Zevk işte Tüm Adminlerin götüne koyim demeye geldim can sıkıntısı. :P Benim banımı Holy açmasına rağmen beni tekrar banlayan Admininde Taaa a.qqqqq diyeyimde içimde kalmasın hadi selametle :P muahaha

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pr_x71
    pr_x71's avatar
    Erkek
    Takipteyim :) Bi yemediğimiz o halt kaldı :)

::::::::::::::::::::::::::::::::::::
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venom88
    venom88's avatar
    Erkek

İçenin nası maymun oldunu gördük böle bişey olmak isteyen varsa akıl fikir versin ne diyim.

Venom88 burdaydı.[Cevapını duymak istemeyeçeğin soruları sorma,sormak istemiçeğin sorulara cevap arama]
Toplam Hit: 18374 Toplam Mesaj: 63