Kütüphane Önünde Dinozor Saldirisi...
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------Dinazor vs Godzilla
-----------------------------yav bu cia beni öldürecek :D :D :D
-
süper la soldaki ışık sanırım flaş cama yansımış parlamış kötü olmuş sildim bi kaç yer :P
-
iyi gidiyorsun bence
-
Yunus-Emre bunu yazdı:
-----------------------------süper la soldaki ışık sanırım flaş cama yansımış parlamış kötü olmuş sildim bi kaç yer :P
-----------------------------:D dai flash degildi o :D yha sokak lambasinin altinda cektim.Telefon gece pek iyi cekmiyor da :D (Samsung D900)
Orada gordugun 2 isik, harbi onlar ne la ?? :D bi bakicam buaksam gidiyim :D buyuk ihtimalle kutuphanenin aydinlatma isiklaridir...
-
Neyle besliyorsun bunu :P :D
-
Dj_Lethal bunu yazdı:
-----------------------------Can sıkıntısı iste :D Yakindoğu üniveristesi Kutuphane onunde dun gece cektim :D

-----------------------------iyide bunun golgesi yok ...
-
doomsdaymachines bunu yazdı:
-----------------------------Dj_Lethal bunu yazdı:
-----------------------------Can sıkıntısı iste :D Yakindoğu üniveristesi Kutuphane onunde dun gece cektim :D

-----------------------------iyide bunun golgesi yok ...
-----------------------------
yaw dai dikkatli bakinca sence golgesinin o pozisyonda gorunmesi mumkun mu? isigin konumu ve agacin golesine bak. dinozorun golgesi agacin altinda kaliyor. oraya sahte golege mi ekleseydim. -
La yaptığınız çok ayıp. Ne saldırısı hemen yazıp çizmişsiniz. Dinazor orada geğiriyor sadece. Bunu bende yapıyorum, saldırı mı şimdi bu?
-
dinazorun gölgesi?
-
DJ_Alper bunu yazdı:
dinazorun gölgesi?
Dai golge isteyenler icin ilk sayfayi editledim :D