Kuvvetli İnsanların Kolları Hakkında ?
-
Bu konuyu çok merak ediyorum şu günlerde. Çevremde fizikî kuvvette üstünlüğe sahip insanların kollarındaki damarlar kabarık ve şişkin gözüküyor. Bunun sebebini çok merak ediyorum. Hatta test etmek için 1 ay boyunca düzenli şınav ve ağırlık çalışması yaptım. Aynı gelişmeyi kendi kollarımda olduğunu gördüm. Damarların bu denli belirgin oluşunun sebebi ya da bir açıklaması var mıdır güzel mürüdler bir aydınlatın beni..?
-
işleyen demir ışıldar.
-
derindeki yag orani dusup kas olunca damarlar iyice belirginlesir...o kuvvetli adamlarin kollarinin ic kimsindaki deriyi cekmeye calis suner....bide kilolu birisinin kolunu cekmeye calis boyle et gelir eline daha dogrusu yag gelir...sadece yag eriyor ve kaslar damarlari disa dogru zorluyor..sonucta damarlar cikiyor...
-
ama kolların bu şekilde gözükmesi gerçekten kızları etkiliyor ve sexi oluyor :) ben hala çalışıyorum 2 aya kadar daha da kuvvetlenecekler kendileri. saol compü hajım bilgilendirdiğin üçün saolasın.
-
Vucut metabolizması iyi çalışan insanların damarları seninde gözlemde bulunduğun gibi kabarık görünür.Kolda adele oluşacağı için damarlar kaslar tarafından üste itilir.
-
walla benim kolumda damarlar o kadar şişkin değil ama geçen gün full damarları görünen bir elemanı götürdüm bence onun kuvvetlilikle alakası yok mesela ağır bir işte çalışanlarda öle çıkıyordur yani işleyen demir ışıldar hesabı...
-
s.a.
"kuvvetli insanlarin kolu" diye yazmissin. aslinda bu tabir pek dogru degil. bende 4 ay'dir spor salonu'na takiliyorum. yani kuvvet'li olmadan'da kasa sahip olabilirsin. (creatin var (normalde et'te falan bulunuyor az miktarda) o creatin iste vucütta su birikmesini sagliyor güclü olmasan'Da kas mas görünyo - yada bagzi kerizler igne vuruolar anabolika falan oda cok tehlike nhormonlar'la oynaniyor sonra cükleri kalkmiyor : )))) ) damar olayine gelince daha önceki arkadasin'da dedigi gibi vucüt'taki yag orani azaldigin'den ve sert kas ciktigin'dan böyle oluyor. pek fazla detay'e girmek istemiyorum. fakat eger gercekten biraz kas mas olayine girmek istiyorsan (hava'larda sicak olyo havuz'lar,muscle-shirt'ler, kizlar falan : )))) beni en fazla motivasyon eden sey) sana tavsiyem düzenli olarak trizep ve bizep calis. sonra bide sey var sinav cekmek türkcesi sanirim (yani böyle yere serilip iki kolunla yukari assagi gidyon a.q.) ; ))) ondan yap gögüslerin ciksin biraz. bu arada kaslarinin gelismesi ve sertlesmesi icin protein'De cok önemli. eger saf protein bulamassan. kafana göre süt'le yumurta bal falan karistirabilirsin. hem tadi güzel hemde saglik'li. spor yapmak gercekten süper hem kas yapiyorsun. hemde dinc hissediyor insan kendini. yani bilgisayar basinda ottura otura kas mas kalmio a.q.... =) -
trizep ve bizep ne oluyor ? şınav mı oluyor yoksa başka bişe mi ?
-
şöyle sölim çekirge böyle işlere az kafa yormadım ondan iyi bilirim çünkü aynı damar bendede var tabiri caize eşşek damarı şimdi devamlı kas yapan insanların damarlarında kan alış verişi daha çok oluyor bu yüzden bir genişleme oluyor + dersen kaslar damara basınç yapıyor ve damarlar basıncı alınca kas çalışmayı bırakınca uyuduktan sonra genişliyor(kaslar uyurken gelişir mantığından.)
işte aynen böle oluyor bende sıktımmıydı kaslarımı falan böle harita gibin çıkıyor :) -
trizep ve bizep kas"larin adi.
http://img244.imageshack.us/img244/8596/ggg3qo.jpg
sinav"ida dedigim gibi gögüslerini "büyütmek" icin yapabilirsin. hos durmaz (bu fotorafdaki mal gibi durursun koca kollar ve igrenc gögüs kaslari) sadece kollarini calistirip gögüslerini calisdirmassan. -
BuZuL tekeşürler jonem. teomanyaq şindi diyosun ki şınav çekersen hem kolların hem de göğüslerin şekillenir hoş olur diyosun ülemi ? taam o zaman bende şınav çekiyom hep zaten :D mekik te çekiyom yakında baklava gibim olcak karnım :D
Toplam Hit: 2538 Toplam Mesaj: 16