folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kuvvetli İnsanların Kolları Hakkında ?

Kuvvetli İnsanların Kolları Hakkında ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    teomanyak
    teomanyak's avatar
    Erkek

hayir öyle demiyorum ; ) diyorumki. sadece kollarini calistirip gögüslerini calistirmassan hos durmaz. sinav cekerken daha cok gögüs kaslarina konsantre olmalisin. ozaman güzel bir sekil alir. e gögüs kaslarina konsantre oldugun icinde en iyisi 1-2 tane agirlik alacaksin 10-20kg'luk kollarin icin. bu agirlik'larla bircok kasini calistirabilirsin. bel kaslarini kol'dan dirseklere giden bölgeyi. hatta mekik cekerken bile agirliklar'la karin kaslarini daha'da iyi calistira bilirsin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    ben güçle alakalı olduğunu sanmıyorum,çünkü benimde kolumdaki damarlar belirgin ve ben öyle çok güçlü biriside değilim.Ama ırsi de olabilir çünkü benim pederin kollarıda benim kollarımda böyle damarları belirgin.Tabi pederde de eşşek gücü var mübarek o ayrı tabii.ama güçle doğrudan alakalı olduğunu sanmam...

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tudRoY
    tudRoY's avatar
    Erkek
    bende hiç damar yok. ama gayet güçlüyüm. kodummu oturturum cinsinden :D ama bu yaz ben de biraz kas yapam saolun önerilerinizi deneyelim biras :)))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rbtx
    rbtx's avatar
    Erkek
    damarlanma olayı metabolizma hızı ile ilgilidir metabolizma hızlandığı zaman kalbin çarpım hızı artar buda damarlara fazla kan pompalanmasına sebep olur buda damarların genişlemesine sebep verir.Anabolik ve katabolik ilaçlarla metabolizmanın hızlanması ve yavaşlanması ayarlanır.Metabolizma hızlandığı zaman kilo verileceği için sporcular ilaçlarla metabolizmalarını yavaşlatır.Şimdi kuvvetlin insanlar demeyelim olaya çünkü nice kuvvetli insanlar vardır yağ kütlesi ile kaplıdır.Sen kas çalışmaya başladığın zaman kasların daha fazla besine ihtiyaç duyar.Bu yüzden kaslara doğru kan pompalanmasının artması gerekmektedir.Buda ordaki damarların genişlemesine yol açar. Aynı zamanda kaslarının güçlenmesi içinde çok iyi beslenmem ve gerçekten çok iyi uyuman gerekir çünkü bilinenin aksine önemli olan çok ağır çalışmak değil yeterli çalışıp beslenip iyi uyumaktır.Kaslar uykuda gelişir çünkü. Bunun yanında kasların gelişmesini hızlandırmak istiyosan protein ağırlıklı besleneceksin.Süt bal karışımı diyen olmuş ama bunu kimse tavsiye etmez. Süt proteini kas gelişimi açısından whey protein et proteini ve yumurta proteininin ardından gelir. 1 litre süt içeceğine 100 gram et ye.Ama kasların diriliği açısından tabiki sütü ihmal etme. Ayrıca karbonhidratlardan beyaz ekmekten kısacası hamur ve tatlılardan uzak duracaksın kola ve bilimum gazlı içeçeklerde dahil. Mümkün olduğunca meyve suyu veya light içecekler. İmkanın yoksa koşmak hem karın hemde alt ve üst bacaklarının çalışmasını sağlar. Barfiksin çeşitli pozisyonları var şimdi normalde ellerini öne atıp çekersin yani çoğu kişi öyle çekiyor barfikse öyle ısınıp sonrasında enseye doğru çek ellerini serçe pozisyonuna alıp.Bu kanat kaslarının ve sırt kaslarının kuvvetlenmesini sağlar.20 milyona buralarda 10 kiloluk dumbeller satılıyo oraları bilmiyorum ama çimento döküp saksılara kalıpla aynısını sende yaparsın para vermeye gerek yok. Mekik ve şınav kas gelişiminde etkilidir ama çok uzun sürer geliştirmen eğer işin içine ağırlık girmezse. Birde şunu eklim çok çalışıyorum ama şekil almıyo diye üzülme kimi vücut öyledir uğraş ister eğer uzun boyluysan bide benim gibi şekil alman çok uzun sürebilir. Bu arada sölim kızların bunu seksi bulduğu yalan aklında böyle bir düşünce varsa sil gitsin.Çok nadir çıkar öyle düşünen kızda kaşardır.Kendimden biliyorum gören kaçar yanına yanaşmaz sora bende bıraktım baktım olmuyo. Şimdi diyceksin bunları dedin ama sen yaptınmı 1 sene boyunca düzenli olarak çalıştım 84 le başladım 97 kiloyu buldum yağ oranı çok düşüktü.İşte kollar 42cmyi felan buldu göğüsler benden önde gidiyodu zaten sonrasında harp okuluna girmek için kilo vermem gerekti 85 kilo civarına kadar tekrar indim.Bu süreçte ayda en fazla 2 kere çikolata yedim 1 sene içerisinde sadece light kola içtim sadece 1 öğünde oda yarım ekmek yedim.Hergün en az 4 5 yumurta yedim. Vücüt geliştirme anlayacağın zor iş bu yazıyı okuyabiliyosan gerçi yaparsın yine :D Ama bi yerden başlamak lazım eğer yaşın 20nin altıysa şimdilik salon felan düşünme cılızsan bide biraz kendin çalış ben basketciydim yapı felan vardı daldım direk sporun etkisi oluyo tabi. Bu arada sporu bıraksanda şekil giderken kuvvet kalır. İşte böle böle.He bu arada şekillenirsin felan ama içi boş olur öle olacağına içini doldur kasların işte onun içinde bol bol çalışacaksın azimle sıçan dağ deler ama kolay gelsin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    benm koldada damar var ama yağsızlıktan o :D
Toplam Hit: 2539 Toplam Mesaj: 16