Kuzey Irağa Girdik Hayırlısıyla
-
hepsini zükerler inşallah :) a.q bebelerini vursunlar
-
Ben bunun kesinlikle geniş çaplı bi operasyona dönüşmeyeceği kanaatindeyim, henüz erken gibi..
-
Uçaksavarla vurulan helikopterin alev alarak sınır hattındaki bir köy karakolu yakınlarında zorunlu iniş yaptığı kaydedildi. Haberde, helikopterin vurulması ardından operasyon alanının Türk uçakları tarafından yoğun bir şekilde bombalandığı iddia edildi.
F-16 Bombaları şuan sayın o.ç teröristlerin bi tarafında patlıyordur emin olabilirsiniz :D
TERÖRİSTLERİ DE KOVALAMAYA BAŞLADI
TSK, da teröristlerin zorunlu iniş yapan helikopterin bulunduğu köye ulaşmasını engellemek amacıyla Kuzey Irak içlerinde sıcak takip operasyonu başlattı. Uçaklar bölgeyi havadan vururken, TSK’dan bir birliğin de teröristleri karadan ‘kovaladığı’ belirtiliyor.e heralde yani :D ne için girdiler zaten...
-
2,5 - 3 saat önce filan yolda gidiyodum 4-5 tane jet arka arkaya güneye doğru geçti üzerimden. bir alakası olabilir mi ?
-
Şehit askerlerimize Allah rahmet eylesin.Irağa giren,operasyona başlayan askerlerimizede Allah kolaylık versin.Çok kısa bir süre içinde Türk halkıda savaşa katılacak gibi duruyor,durum hiç iç açıcı değil.Herkes önlemini alsın!Silahlanmaysa silahlanma,savunmaysa savunma!Savaş olmasa bile ; AT-AVRAT-SİLAH 3lüsünden yola çıkabilirsiniz.Türkiye yönetiminin hiçbişey yapacaı yok,bir savaş anında önce şanlı ordumuz,sonrada sıra bizdedir!!!
-
ya durun aq daha bişi olduu yok helikopterin yanına gider dönerler operasyın falan olmaz abd dün acık acık dedi oturun oturduunuz yerde die
görürsünüz bakın bişi cıkmicak bunun altından
-
bu gidişle bi dünya savaşı daha çıkcak gibi rusya nın son açıklamasından sonra tırsmaya başladım biraz biraz
-
bence asılsız bir haberdir. hatırlarsanız 2sene oncede aynı boyle birsey olmustu operasyon basladı seklinde. hatta ntv cnn falan yayını kesip son dakika diye canlı baglandılar falan. ertesi gun genelkurmay acıklama yaptı boyle birsey yok diye. tahminim yine boyle bir sallamasyon haberdir. eger girmiş olsaydık oyle 3-5 ucak 3-5bin askerle girmezdik yer yerinden oynardı Allahını şaşırırdı soysuzlar.
-
Helal olsun inş bütün teroristlerin kökünü en kısa zamanda kazırızz...
-
orda robotlar deil ana kuzuları silah altında dua edelim arkadaşlar