folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kuzey Irağa Girdik Hayırlısıyla

Kuzey Irağa Girdik Hayırlısıyla

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    meta
    meta's avatar
    Erkek
    flash tv de altyazı geçiyodu şimdi gelişmeler şimdi diye

ben......sen...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    invisible_1905
    invisible_1905's avatar
    Erkek
    allah korusun mehmetçiklermizi. dualarımız onlarla bende temmuzdan itibaren harbiden yanlarındayım.inşallah ıraka ciddi ciddi girerizde bende o büyük zafere muaffak olabilirim.her TÜRK asker doğar.

TIGER şimdi asker 87/2/B Tankçı (www.divxhome.net) Herkesi bekleriz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahin
    Sahin's avatar
    Erkek
    allah askerlerimizi ve vatanımızı kahpelerden şerefsizlerden korusun ..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

geç bile kaldık

peki bu ıraka girmemizi bizden çok isteyen israil değilmi ağır yara almamazı istiyor değilmi

ama paralı askerlerle vatan askerlerin ne olduğunu çanakkalede gösterdik israilide sileriz gerekirse

barzaniyi domaltma zamanı peki girdikten sonra neler olacak hiç düşündükmü şehitler olacak illakide ülkemize ne olacak merak ediyorum

büyükanıt 2 gün önce ne dedi gereken müdahele en üst şekilde karşılık gelecektir bu demek oluyor ki karşılık gelecek tsk mızdan

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    barzani sınır ihlali olmadı diyor ?

dont think twice its all right
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Abdullah gül kızdırırsalar gireriz diyordu 1yıl önce.. Abdullahı gülü kızdırmaları için anasınıda şey etmeleri gerektiği için artık iş Türk askerine,Genel kurmaya düştü..

Tayyip uşağından emir almak yerine derhal girmeliler bence.. Bu pkklıların götünü çok kaldırdı akp.. Ben dayanamıyorum burda,savaş çıksın Yemin ediyorum hemen bende giderim askere..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Allah yardımcıları olsun.Sonunda başladık it avına.

λ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yellowstar
    yellowstar's avatar
    Erkek
    Daha 15-20 gün öncesine kadar Türkiye aleyhinde atıp tutan barzani ve talabani köpeği şimdi anlaşmak için Türk hükümetinden görüşme talep ediyorlarmış, eeeee yusuf yusuf olunca insan ne yapacağını şaşır, topunu ezip geçsin mehmetçikler...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wassh
    wassh's avatar
    Erkek
    kahraman askerlerim allah yardımcınız kazanız mübarek olsun... bu millet sizinle gurur duyuyor ve asla ama asla yuzumuzu kara cıkarmayacagınızı biliyor... siz ŞANLI TÜRK ordusunun mehmetciklerisiniz, elinizdeki silah yakışmadı kimseye size yakıştıgı kadar, göğsünüzdeki kan şanlandırmadı başka bir şehidi sizi sanlandırdıgı kadar... o terorist die ad taktıgımız köpekleri süründürün oralarda... bir TÜRK için konu vatanı evladı olduğunda sınır toprak tanınmayacagını butun aleme gosterin.......

cin alinin mına koyam bana bişi olmasın...
Toplam Hit: 4397 Toplam Mesaj: 30