Kyk 2010-2011 Burs Ve Kredi Sonuçları Açıklandı Haberi
-
çok abartıyonuz hacılar.
ben 2 sene önce bi hafta sonra bakmıştım açıklandıktan sonra.
nedir bu acele ?
-
Kredi Yurtlar kurumu 2010 - 2011 Eğitim Kurumu İçin Verdiği Burs Sonuçları Açıklandı. 2010 - 2011 Yılında Verilecek Kişi Başı Aylık Burs ve Kredi Miktarı 240 TL olarak belirlendi. İlk Burs 7 Ocak 2011 Saat: 00:00'da hesaplara gönderilecek.
20 Aralık 2010 Pazartesi: KYK Burs Sonuçları Resmi Olarak Açıklandı. Yoğunlukdan dolayı siteye erişim sağlanamıyor.
Burs Sonuçları Resmi Olarak Açıklandı. Başvuru durumunuzu aşağıdaki linkden öğrenebilirsiniz. Yetkililerden Yoğunlukdan dolayı açılmayan ve zarar gören sitede alt yapı çalışmalarının devam ettiği, en kısa sürede sitenin açılacağını öğrendik. Beklemeye devam ediyoruz.
-----------------
ki sitede acılmıs su anda gırılıyo hadı kazananlara hayırlı olsun hocam
-
site açılmış açıklanmamış galiba
-
ARKADAŞLAR SONUÇLAR ACIKLANDI ..
BANA CIKMADI AQ -
ben hala giremiyorum siteye
-
PathfindeR00 bunu yazdı:
-----------------------------
bnm bi arkadaşın peder 1.300 tl maaş alıyodu devletten. 3 erkek kardeştiler.yurt bile çıkmadı bebeye.
Diğer bi arkadaşta ankarada hatrı sayılır bi arsa alanın yarısına sahipti hem yurt hem burs çıktı.çözemedim.pek umutlanmayın bence :D
-----------------------------bizim sınıfta birinin babasının benzin istasyonu var.o bile burs alırken biz krediyle geçinmiye çalışıyoruz aq
-
kaç ay sonuçlar açıklansın diye beklerdik...şimdi de site açılsın die beklioz hadi bakem
-
edit
-
Hadi hayırlısı beyler hakkınızda :D
-
Tüm oraletler de benden öğrenim kredisi kazandım :) arada açılıyor site f5 leyin