Kyk 2010-2011 Burs Ve Kredi Sonuçları Açıklandı Haberi
-
tayyibe 12bin tl borclandım aq.
-
arkadaşlar öğrenim çıktı bana bundan snonra napcaz evraklar falan? bide noteremi gidiliyo önceden alanlar paylaşabilirmi bildiklerini
-
ÖNEMLİ AÇIKLAMA
1) BURS, ÖĞRENİM VE /VEYA KATKI KREDİSİNİ ALABİLMENİZ İÇİN ADINIZA DÜZENLENMİŞ TAAHHÜT SENEDİNİ HERHANGİ BİR NOTERDEN 22 -30 ARALIK 2010 TARİHLERİ ARASI T.C. KİMLİK NUMARANIZI BİLDİREREK ALABİLİRSİNİZ.
2) İLGİLİ NOTER ADINIZA DÜZENLENMİŞ TAAHHÜT SENEDİNİZİ TANZİM VE TASDİK EDEREK BİR NÜSHASINI SİZE VERECEKTİR.
3) NOTERCE VERİLEN TASDİKLİ TAAHHÜT SENEDİNİZİ EN GEÇ 30 ARALIK 2010 TARİHİ MESAİ BİTİMİNE KADAR SİZE EN YAKIN BÖLGE VEYA YURT MÜDÜRLÜKLERİMİZE YA DA “YÜKSEK ÖĞRENİM KREDİ YURTLAR KURUMU KREDİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI CEMAL GÜRSEL CAD. NO:61 06590-CEBECİ / ANKARA” ADRESİNE POSTA İLE VEYA ELDEN TESLİM ETMENİZ GEREKMEKTEDİR.
4) BURS-KREDİ TAAHHÜT SENETLERİNİ 30 ARALIK 2010 TARİHİNE KADAR VERENLERİN BURS VE ÖĞRENİM KREDİSİ ÖDEMELERİ 10 OCAK 2011 TARİHİNDEN İTİBAREN YUKARIDA BELİRTİLEN T.C. ZİRAAT BANKASI ŞUBESİNDEN ÖDENECEKTİR. -
Bana da burs çıktı kyk büyüksün:p burs da kredi gibi devam ediyor mu 6 yıl boyunca bilgisi olan??
-
2010 YILI BURS/KREDİ SONUCU Öğrenim Kredisi: ÖĞRENİM KREDİSİ KAZANAMADINIZ Öğrenim İptal Nedeni: Burs veya Kredi Tahsis Burs İstek Durumu: BURS KAZANDINIZ Burs İptal Nedeni: Katkı Kredisi: KATKI KREDİSİ KAZANDINIZ Katkı İptal Nedeni: Banka Şubesi: TC.ZİRAAT BANKASI 19 MAYIS ÜNİVERSİTESİ ŞUBESİ bana da burs çıkmış.ben böyle zamanda çıkan bursun içine edimm... :|
-
zynp92 bunu yazdı:
-----------------------------
Bana da burs çıktı kyk büyüksün:p burs da kredi gibi devam ediyor mu 6 yıl boyunca bilgisi olan??
-----------------------------şartları var sanırım.sınıfta kalırsan alttan dersin olursa vb. araştır.ne bursu bide ?
-
kodumunun yerinde kimlik no mu yazıorum sayfada hata dio iyiki bişe alacaz şurdan :S
Edit: şükür açıldı bursu çekmişim hadi hayırlı ola cümleten =) çay,oralet alanlar olmuş direk kahvede benden olsun hadi :D
-
hobarey!! banada burs cıkmış :D
herkese benden çayların yanına simit
bu arada neler yapcaz şimdi bi özet gecebilir misiniz ?
notere niye gitcez onlar masraf alcak mı nolcak
-
banada baba çıkmış :D
-
ya olacak şey değil ya bizim 8 arkadaştan 6 kişiye burs çıktı 2 kişi (biride ben) çıkmadı zaten öbür kü de başvurmamış bi tek bana yani çok cnm sıkıldı!