KYK Borç Faizlerinin Silindi, Sistem Guncellendi. Sorum Var
-
Zaten onceden bi duyurmuslardi simdi artik sistemden ne olmus ne bitmis gorebiliyoruz. Yani seneler once aylik kac para burs aldiysak direkt onu oduyoruz, faiz enflasyon vs ayarlamasi yok
Benim aklima takilan soru su, ben zaten borcun buyuk kismini bu aciklamalar oncesinde odemistim zamani geldikce. Odediklerim haliyle kalan borcumdan dusulmemis. Ama eger odememis olsaydim su an cebimden daha az cikiyordu. Bu nasi istir? :D
-
10 bin tl altı gss silindi diyorlar ama hala görünüyor bende
-
Memlekette borcunu zamaninda odeyen herkese yaptiklari muameleyi sizi de cekmis oldular hocam, soguk su tavsiye ederim.
-
Ben eşek gibi vergimi ödeyecem , millet borcunu kapatmak için çabalayacak sonra hopp milletin borcu silinecek sadece bu degil başka neleri siliyorlar, sokayım böyle sisteme .
-
u235 bunu yazdı
10 bin tl altı gss silindi diyorlar ama hala görünüyor bende
Resmi gazetede yayınlanmadı daha. Daha detaylar netleşmedi.
Haber sitelerine bakarsan 5.000 TL altı silinecek diyenlerde var, faizi silinecek diyenlerde.
Konuyla ilgili olarak bende salak gibi ödemiştim geçen sene. Düzen olmayan yerde d*z*len olur diye demiyorlar boşuna.
-
Bugün Borçlar Daha da Artmış Diye Birkaç Haber Okudum..
-
Benim de faiziyle duruyor hatta gecikme zammı olduğundan daha hızlı binmiş.
-
Sırayla geliyor olabilir. Kardeşimin silinmiş o son binen yüklü faiz. Aylık ödemesi 800 müş 400 e düşmüş
-
Benim KYK Vergi Dairesi'nde ve ben yapılandırdım. Hala aynı miktar duruyor. Eksilen bi b.k yok.
-
Yalnız ben şunu artık çok iyi anladım : bu ülkede borç falan ödemeyeceksin
-
Borcu vegi dairesine düşenlere geçerli değilmiş. V.d düşen borçlar için ise yeni madde ekleyeceklermiş. Silinen arkadaşlarınki v.d düşmüşmüydü ?