KYK Borç Faizlerinin Silindi, Sistem Guncellendi. Sorum Var
-
7440 kapsamında basvuru yaptım toplam 11.500 TL odeme gorunuyor. Pesin sectim belki indirim gelir.
-
1 senedir yurt disindayim bu dal yaraklar genel saglik sigortasi diye 4k gecirmisler zaten tr de kullanamiyorduk hastaneleri suriyelilerden.Her yere salak salak vergi falan.
odemiyorum haliyle.Cozum onerisi var mi ? GSS icin -
317seref bunu yazdı
1 senedir yurt disindayim bu dal yaraklar genel saglik sigortasi diye 4k gecirmisler zaten tr de kullanamiyorduk hastaneleri suriyelilerden.Her yere salak salak vergi falan.
odemiyorum haliyle.Cozum onerisi var mi ? GSS icinhocam ikameti yurt disina aldiracaksin. sonra ikamet belgesi verecek sana konsolosluk. onu turkiyedeki bir akrabana yolla. bir sgk binasina gidip bildirsinler siliyorlar borcu.
-
ödemeyin gardaşlarım ödemeyin.
-
sLeymN bunu yazdı
AKP Hükümeti başta olduğu sürece ödememek mantıklı :). Adamlar süreli silip silip duruyorlar.
-
sLeymN bunu yazdı
böyle diye diye 2k lık borç zamanla 9k oldu sonra 6k indi.
Arkadaşlar borcunuz ne olursa olsun , ödeme gücünüz varsa gününde çıkatın ödeyin bu kafanızdan silinsin gitsin.
KYK yı ödediğimden beri son 10 senedir kafamda boş boş yer kaplayan bir mevzu kapanmış oldu.
-
PanxeR bunu yazdısLeymN bunu yazdı
böyle diye diye 2k lık borç zamanla 9k oldu sonra 6k indi.
Arkadaşlar borcunuz ne olursa olsun , ödeme gücünüz varsa gününde çıkatın ödeyin bu kafanızdan silinsin gitsin.
KYK yı ödediğimden beri son 10 senedir kafamda boş boş yer kaplayan bir mevzu kapanmış oldu.
+1 tamamen boş yük, kafa ağrıtıyor. Devlete bulaşmamak en iyisi, benim dask parası da piç oldu kendileri geciktirince bişey yok biz geciktirince gırtlaga kadar iteliyorlar!
-
Arkadaslar kardesimin KYK borcu var 13k faiz de 7k bu fazisi sildirebilir miyiz ? Yada bir vergi affi filan olur mu yeni yilda ne yapsak bilemedim
-
archair23 bunu yazdı
Arkadaslar kardesimin KYK borcu var 13k faiz de 7k bu fazisi sildirebilir miyiz ? Yada bir vergi affi filan olur mu yeni yilda ne yapsak bilemedim
Ancak yapılandırma çıkarsa belli kısmını sildirebilirsin.