KYK Borcu Odenmezse Ne Olur?
-
4 5 senedir odemedim maaşı elden haftalık olarak alıyorum.sımdıye dek bı kagıt geldı gel yapılandıralım dıye onuda yapmadım.
sadece 4 senede 1000 lira faiz binmiş.
-
cordelian bunu yazdı
YURTKUR’un yaptığı yeni protokolde daha önceki protokollerde olmayan bir yenilik daha dikkati çekiyor. Protokolün yürürlüğe girdiği tarihten itibaren tahsilat işlemlerinde sanal pos imkanı devreye giriyor. Bu düzenlemeyle tahsilatlar artık internet üzerinden kredi kartı ile de yapılabilecek.
Yine imzalanan protokolde bankanın vadesiz hesapta mevduatı bloke etmesi kaldırılırken öğrencilere yapılan kredi ödemeleri üzerinden alınan binde 2’lik komisyon binde 1’e düşürülüyor. ( 1 temmuz 2014)boyle bir aciklama var genclik ve spor bakanliginin sitesinde.Mesela Turkiyede 10 yil falan banka borcu olup kacabilen var mi hic bildiginiz?kayınpeder 10 yılı aşkın süredir kaçıyor bişe olduğu yok
bana anlattığı kadarıyla
-
Benim bir aile dostum da 15 senedir batak icindedir heralde.Ben cocukken Evindeki ev esyalari falan hep annesinde babasinda sakladi.Hatta kamyonda bile kaldi esyalari hacizde almasinlar diye.
Sanirim kacis yok borctan.Neyse kendi bilir herkesin.
cordelian tarafından 22/May/15 21:46 tarihinde düzenlenmiştir -
Dolaşan bir şehir efsanesine göre, 25 yaşından önce evlenirsen bu borcu almıyormuymuşlar indirim yapıyormuşlar ne...
:D
-
eve icra kağıdı gönderiyorlar 2-3 ay sonra da adına olan banka hesapları donduruluyor. (para çekmiyorlar ama seninde çekmene engel oluyorlar:D)
maaş hesabı içinde el koyarlar diyolar ama öyle birşey görmedim hiç. yine onuda dondururlar diye düşünüyorum. Onun haricinde icralık olduğun için kredi falan çekmek istersen ya da banka ile herhangi bir ilişki içerisinde pürüz çıkartırlar.
-
Zaman aşımı yok mu devlete borçlanmada?
-
faiz işliyor. devlet kimsede parasını bırakmaz beyler. bi şekilde alır. durumu olan ödesin, sonra daha kötü durumda denk gelir çok daha zor durumda kalırsınız.