KYK Borcu Odenmezse Ne Olur?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gozkopat
    gozkopat's avatar
    Erkek

4 5 senedir odemedim maaşı elden haftalık olarak alıyorum.sımdıye dek bı kagıt geldı gel yapılandıralım dıye onuda yapmadım.

sadece 4 senede 1000 lira  faiz binmiş.

Kalite, kimse size bakmıyorken doğru olanı yapmaktır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek
    cordelian bunu yazdı

YURTKUR’un yaptığı yeni protokolde daha önceki protokollerde olmayan bir yenilik daha dikkati çekiyor. Protokolün yürürlüğe girdiği tarihten itibaren tahsilat işlemlerinde sanal pos imkanı devreye giriyor. Bu düzenlemeyle tahsilatlar artık internet üzerinden kredi kartı ile de yapılabilecek. 
    Yine imzalanan protokolde bankanın vadesiz hesapta mevduatı bloke etmesi kaldırılırken öğrencilere yapılan kredi ödemeleri üzerinden alınan binde 2’lik komisyon binde 1’e düşürülüyor. ( 1 temmuz 2014)

boyle bir aciklama var genclik ve spor bakanliginin sitesinde.

Mesela Turkiyede 10 yil falan banka borcu olup kacabilen var mi hic bildiginiz? 

kayınpeder 10 yılı aşkın süredir kaçıyor bişe olduğu yok

bana anlattığı kadarıyla

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

Benim bir aile dostum da 15 senedir batak icindedir heralde.Ben cocukken Evindeki ev esyalari falan hep annesinde babasinda sakladi.Hatta kamyonda bile kaldi esyalari hacizde almasinlar diye.

Sanirim kacis yok borctan.Neyse kendi bilir herkesin.

cordelian tarafından 22/May/15 21:46 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

Dolaşan bir şehir efsanesine göre, 25 yaşından önce evlenirsen bu borcu almıyormuymuşlar indirim yapıyormuşlar ne... 

:D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kuklaci
    kuklaci's avatar
    Erkek

eve icra kağıdı gönderiyorlar 2-3 ay sonra da adına olan banka hesapları donduruluyor. (para çekmiyorlar ama seninde çekmene engel oluyorlar:D)

maaş hesabı içinde el koyarlar diyolar ama öyle birşey görmedim hiç. yine onuda dondururlar diye düşünüyorum. Onun haricinde icralık olduğun için kredi falan çekmek istersen ya da banka ile herhangi bir ilişki içerisinde pürüz çıkartırlar.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Zaman aşımı yok mu devlete borçlanmada?

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

faiz işliyor. devlet kimsede parasını bırakmaz beyler. bi şekilde alır. durumu olan ödesin, sonra daha kötü durumda denk gelir çok daha zor durumda kalırsınız.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
Toplam Hit: 3837 Toplam Mesaj: 18