Kyk Borcu Olanlar Dikkat
-
3 yıldır kaçıyorum. simdi bakınca böyle dedi. 120 lira da faiz istiyorlar

-
beyler bunu mezun olunca ödüyoruz değil mi ? okurken ödemiyoruz ?
-
İşin kötüsü vergi dairesine düşmek değil işin kötüsü aracınız filan varsa geçmiş olsun araca rehin koyuyorlar eğer borç gecikirse bende aracı sattım geçen hafta araca 10gün önce icra geldi dediler şok oldum sakın bu duruma düşmeyin bir anda 4.600 tl yi söke söke aldı devlet 2000 tl side FAİZ allah belasını versin bunların...
-
bladex38 bunu yazdı
İşin kötüsü vergi dairesine düşmek değil işin kötüsü aracınız filan varsa geçmiş olsun araca rehin koyuyorlar eğer borç gecikirse bende aracı sattım geçen hafta araca 10gün önce icra geldi dediler şok oldum sakın bu duruma düşmeyin bir anda 4.600 tl yi söke söke aldı devlet 2000 tl side FAİZ allah belasını versin bunların...
hacı toplam borcun neydi kaç yılında mezun oldun uzatma falan varsa onları saymazsan
-
şahıs şirketiyiz problem yok, aylık olarak kontrol ediliyor :D
-
rapidhacker550 bunu yazdı
mezun olduktan sonra 2 yıl erteleme hakkın var. 2 yıl sonra da gidip durumum iyi değil ödeyemem diyip 2 sene daha erteletebiliyon.
10 yıl ödeme sonra git 300 500 lira faizle ödersin.
-
bladex38 bunu yazdı
hacı üstümüze bişey yoksa nolacak ? bi yaptırımı filan varmı aileye filan ?
-
joe_black bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdı
mezun olduktan sonra 2 yıl erteleme hakkın var. 2 yıl sonra da gidip durumum iyi değil ödeyemem diyip 2 sene daha erteletebiliyon.
10 yıl ödeme sonra git 300 500 lira faizle ödersin.
6 ayda 100 lirayı geçti faiz. 10 yılda ana paranın 2 katına çıkarır ne 300 ne 500 ü
FOXXLY tarafından 02/Ağu/13 03:59 tarihinde düzenlenmiştir