KYK Kredi-Burs Başvuranlar
-
Hacılar öncelikle KYK Kredi-Burs başvuru sonuçları bu hafta Sayın Başbakan'ımız* tarafından açıklanacakmış. Bu güzel haberi duyduktan sonra e-devletteki "Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü" altındaki tüm sekmeleri bir çırpıda taradım ancak hepsinde "İlgili TCKN ile eşleşen kredi numarası bulunamadı." hatası aldım. Diğer başvuran müridlerdede aynı olay varmı? Başvuruda bir problem varmı bilemedim.
(*) dalga geçiyom la :)
-
Nerden neye bakıyoz bi dersen bende bakayım.
-
:/ olay ne
-
MiqRoP bunu yazdı
Nerden neye bakıyoz bi dersen bende bakayım.
turkiye.gov.tr de sorgulamalarda kyk sekmesi altındaki sorgulardan hocam.
-
Kreyzi bunu yazdı
:/ olay ne
hacı bu sene kyk krediye başvurdumda, nedense içimde bi huzursuzluk var internetten başvuru sanki işlemeyecek gibi bir his var. birde turkiye.gov.tr de sorgulama yaptım TCKN yok diye gözükdü. Büyük ihtimalle e-develtteki kısım hali hazırda kredi vs. alanlar içindir ama emin olamadımda. Benim gibi ilk defa kredi ye başvuranlardada durum aynımı diye merak ettim. Etrafda yeni başvuran kimse olmayınca müridlerden vardır belki diye yazayım dedim.
-
E-devlet şifresi yokki bende. :D
-
bi sorum olacak
1. sınıfta burs
2. sınıfta kredie döndü
3 de tekrar bursa dönermi yeterli ortalama olunca ?
-
Mert_648 bunu yazdı
bi sorum olacak
1. sınıfta burs
2. sınıfta kredie döndü
yok olmuyor hocam malesef
ama araştır biraz daha belki yönetmelik değişmiştir.
madrew tarafından 12/Ara/13 18:05 tarihinde düzenlenmiştir -
madrew bunu yazdıMert_648 bunu yazdı
bi sorum olacak
1. sınıfta burs
2. sınıfta kredie döndü
yok olmuyor hocam malesef
ama araştır biraz daha belki yönetmelik değişmiştir.
kalan dersimde yok :) anlayamadım ben olayı
-
sonuçlar daha açıklanmadı diye biliyorum ben http://www.kyk.gov.tr/kyk/html/index.html sitesinde duyuru yayınlanmamış
-
utat bunu yazdı
sonuçlar daha açıklanmadı diye biliyorum ben http://www.kyk.gov.tr/kyk/html/index.html sitesinde duyuru yayınlanmamış
yok hocam açıklanmadı, twitter hesaplarında baya bilgi veriyorlar zaten (çok enteresan şekilde ilgili ibneler, gezi olaylarından sonra ayara geldiler galiba)