Kyk Kredi Ve Burs Sonuçları Açıklandımı
-
arkadaşlar okullar eylülde açıldı ekim ayındayız sonu7çlar açıklandıda benimmmi haberim yok nedir durum bileniniz varmı
-
yav bnmde okul bitti nerden öğrencem borcum ne kadar filan daha tık yok :)
-
Turania bunu yazdı
sitenin ana safasında e hizmetler var ordan bakılabiliyor sanırım o dediğine
-
Açıklanmadı daha, aralık-ocak gibi anca açıklanır.
-
Pc-ErrOr bunu yazdı
Açıklanmadı daha, aralık-ocak gibi anca açıklanır.
aynen,zaten ilk bursuda ocakta alcaksanız.Borcada kyk'nin sitesinden bakabilirsiniz.
-
4 senedir kyk ya basvuruyorum , 4 senedir yedek 400 den öteye gidemedim :S
ve birde bursların açıklanışı heyecaaaanla beklerim =)
kasım ortasından once acıklanmaz sonuclar
karahanx tarafından 10/Eki/12 19:35 tarihinde düzenlenmiştir -
Turania bunu yazdı
http://www.kyk.gov.tr/kyk/html/kredi_burs/ogrenim2007.php burdan tc kimlikle bakabilirsin. ben 8000 e imza atmıstım. Bu yıl bitii 9780 tl olmuş. kasım 2014 yılında geri ödeme. O yıla kadarda biraz daha artar
-
dün akşam yaptım başvurumu sonra forma bi baktımda ulan dedim ben bunu görsem yemin ederim bu çocuğa burs parasının iki katını veririm formu doldurunca farkettim fakirlikten ölmüşüm ağlayanım yokmuş anasını :D
-
konuyu hortlatmak gibi olacak ama iki sualim var.
acıklamada yazan 25-31 aralık tarihlerini karıstırmısız, 25 aralık'tan sonra yollayanların ödemeleri 8 subat'ta yapılacakmıs.
yarın taahhüt senedini alıp yollasak bizim 8 ocak'ta kredimizin baslama durumu olmaz heralde ?
bir de 8 subatta ocak ayının kredisi veriliyor mu, bilgisi olan ?
-
Andrei bunu yazdı
konuyu hortlatmak gibi olacak ama iki sualim var.
acıklamada yazan 25-31 aralık tarihlerini karıstırmısız, 25 aralık'tan sonra yollayanların ödemeleri 8 subat'ta yapılacakmıs.
yarın taahhüt senedini alıp yollasak bizim 8 ocak'ta kredimizin baslama durumu olmaz heralde ?
bir de 8 subatta ocak ayının kredisi veriliyor mu, bilgisi olan ?
hocam 25 ten sonra gönderir isen ilk parayı şubatta alırsın. ocak ayı da içinde ikisini bir öderler
-
yarın ayın 25'i. yollasam bile bir günde ankara'ya ısınlanacak hali yok buradan, subat'a kaldık yani.
ikisi bir ödenecekse iyi o zaman cok bir sey degismez.