Kyk Kredi Ve Burs Sonuçları Açıklandımı
-
İkisini birlikte öderler bencede.
Benim de bi sorum var bu arada kyk'dan burs aldık diyelim 1 sene boyunca.Sonra okulu bıraktığımızda o parayı geri talep ederler mi?
-
bildiğim kadarıyla ekstrem bi durum olmadıkça ödemeler hep 2 sene sonra başlıyo ayrıntılı bilgi için yönetmeliği okuyabilirsiniz aynı maddeyi 50 kere açıklamışlar.
birde bu almadığımız 3 ayınkini ödicekler diyolar ama ben ihtimal vermiyorum önceden böyle bir şey duymadım varmı bir bilgisi olan
-
Baracuda bunu yazdı
bildiğim kadarıyla ekstrem bi durum olmadıkça ödemeler hep 2 sene sonra başlıyo ayrıntılı bilgi için yönetmeliği okuyabilirsiniz aynı maddeyi 50 kere açıklamışlar.
birde bu almadığımız 3 ayınkini ödicekler diyolar ama ben ihtimal vermiyorum önceden böyle bir şey duymadım varmı bir bilgisi olan
yok yok senelerin geyiği o ödenmişliği yok
-
Baska hangi kurum vardi burs veren ya lisede okuyan kardesim icin basvurmustum burslar kurumu gibi biseydi?
-
Kutengri bunu yazdı
Benim de bi sorum var bu arada kyk'dan burs aldık diyelim 1 sene boyunca.Sonra okulu bıraktığımızda o parayı geri talep ederler mi?
alınan bursu geri talep etmezler hocam.
zira derslerden dolayı burs kesilip krediye döndüğünde bile aldığın burslar hariç tutulur krediye döndüğü tarihten sonrası tahsil edilir.
-
Kutengri bunu yazdı
yok hocam yarım dönem bile burs alsan geri ödemesi yok onun. havadan para yani.
edit: yukarıdaki mesajlar için;
ayrıca 3 ayı da ödemiyorlar. yıllar önce olan bir şey di o.
ama eğer kredi alıyor isen okulun tamamen bittikten sonra yani mezun olduktan sonra almadığın 3 ayı sana temmuz-ağustos- eylül olarak aylara bölerek yatırıyorlar.
sonuçta geri ödemeli. -
Vay amk yorumlar ne kadar da haklı...
http://www.aktuelpsikoloji.com/haber.php?haber_id=12633
-
Notere gidip o kağıdı alıp gidip şehrindeki kyk'ya gittikten sonra o kağıdı verip bi imza atman yeterli yarın kendi şehrinde o işi halledebilirsin.