Kyk Paraları Toplu Verilecek Mi?
-
arkadaşlar ayın 9 unda alacağımız paralar toplu mu alınacak yoksa tek bır aylık alacagız cok cesıtlı sıpekulasyonlar var da kesın bılen varsa bı yazıversın bı zahmet
-
tek ay alcan hacı 3 ay felan diye sevinme hiç alacağın 150 lira=)
-
tek ay alacaksın..bende 3 ay için hayaller kurmustum ama bankadaki adam saolsun elime 150 milyonu verince hayal mayal kalmadı
-
abi biz daha senet imzalamadık napıcaz :S senetler gelmemiş okula para nezaman yatacak :S
-
Tek ay alıcan hoca. Biz de geçen yıl sevinmiştik 450'şer lira alıcaz diye ama 150'şer lira almıştık. Bu arada devlet baba sağolsun 160 lira yapmış bursları :D Sen bizden iyi başlıyorsun yine..
-
gecmiş olsun hacı paralar 4 gun sonra yatıyo..sizinki seneye kaldı artık..
-
hay ben böle işin ya parasız kaldık iyi mi
-
NapsteR bunu yazdı:
-----------------------------
hay ben böle işin ya parasız kaldık iyi mi
-----------------------------
hoca senetler okula gelmez olurmu yaaa yanılmıyosam fakulte dekanlıgından alınıyodu :S neyse canın saolsun seneye kacırma ama kesin basvur.. -
kardeşim geçen seneyi boşverin ben bu yıldan bahsediyorum geçen yıl verılmemıs bılıyorum ama bu yıl duyuru yapılmıs eskı sısteme dönülmüş verilecekmiş diyolar bı grupta yok dıyor yenı alacak olan ve gıdıp öğrenmiş olan bırısı yok mu aq toplu olmasa boqu yedikl aq
-
kesin bi bilgim olmamakla beraber(bu sene ne olur bilmem)..O soylenti her sene dolasır..Toplu alcazz toplu alcazzzz diye...Sen guvenme ben sana soyleyim bankadaki adam eline 160 lira sayınca sasırma..
-
175 gayme veriyomuş herhalde
Toplam Hit: 2440 Toplam Mesaj: 16