Kyk Paraları Toplu Verilecek Mi?
-
SWAT bunu yazdı:
-----------------------------
NapsteR bunu yazdı:
hay ben böle işin ya parasız kaldık iyi mi
hoca senetler okula gelmez olurmu yaaa yanılmıyosam fakulte dekanlıgından alınıyodu :S neyse canın saolsun seneye kacırma ama kesin basvur..
ya hocam bizim okul öle bi okulki herşeyi diğer kampüsden almaya gidiyoruz sordugumzda yok demişlerdi -
toplu verilmiyormuş galiba .bana burs çıkmadı öğrenim alıyorum şimdiden 10 milyar borçlandık....
-
ACEVENTURA bunu yazdı:
toplu verilmiyormuş galiba .bana burs çıkmadı öğrenim alıyorum şimdiden 10 milyar borçlandık....
peki öğrnim bursu içinde bişi imzalıyo muyduk senet gibi abi biz sordugumuzda okula gelmemişdi hay ya küfür etmekden artık dilim damağım kurudu..:@ -
NapsteR bunu yazdı:
ACEVENTURA bunu yazdı:
peki öğrnim bursu içinde bişi imzalıyo muyduk senet gibi abi biz sordugumuzda okula gelmemişdi hay ya küfür etmekden artık dilim damağım kurudu..:@
-----------------------------öğrenim katkı burs hepsi için senet imzalıyosun okuduğun fakulteye yolluyor kyk ama bitti süresi...
-
160lira veriyolar kyk nın sitesinden bakabilirsiniz. 10ytl yi soksunlar bi taraflarına %7 bile değil yaptıkları zam
Toplam Hit: 2439 Toplam Mesaj: 16