Kyk Sonuçları Hakkında Bir Soru ?
-
Öğrenim,Burs,Katkı İstek : Öğrenim Burs şeklinde yazıo.
Kafam karıştı şimdi burs mu çıktı bana yoksa öğrenim mi ? Ona göre dilekçeleri ayarlayacam bişe anladım :S
-
ben bilmiyordum ya netcez bende hiçbişe anlamadım daha açıklanmamış ama sonuçları :S
-
Yok yaw açıklandı zar zor grdim bende az çönce siteye http://www.kyk.gov.tr/KREDI_BELGE2010/basvuruKimlikNoGirisBelge.do
-
pampa bak yukarda ne yazıyor.
ÖNEMLİ NOT: 1-BURS, ÖĞRENİM VE KATKI KREDİSİ SONUÇLARI HENÜZ AÇIKLANMAMIŞTIR. 2-AŞAĞIDA KENDİSİNDEN BELGE İSTENİLMEYEN ÖĞRENCİLER HERHANGİ BİR İŞLEM YAPMAYACAKLARDIR.
şimdi ben gazi çocuğu şehit çocuğu sakat felan hiçbirisi değilim düz vatandaşım benim birşey göndermeme gerek yok dmi
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------
pampa bak yukarda ne yazıyor.
ÖNEMLİ NOT: 1-BURS, ÖĞRENİM VE KATKI KREDİSİ SONUÇLARI HENÜZ AÇIKLANMAMIŞTIR. 2-AŞAĞIDA KENDİSİNDEN BELGE İSTENİLMEYEN ÖĞRENCİLER HERHANGİ BİR İŞLEM YAPMAYACAKLARDIR.
şimdi ben gazi çocuğu şehit çocuğu sakat felan hiçbirisi değilim düz vatandaşım benim birşey göndermeme gerek yok dmi
He onu gördüm de, e peki bu açıklanan ne oluo yani bi işlem yapılacak şuanda ama :SEdit: belge vermiceksiniz yazıo mu sende de ?
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı:
He onu gördüm de, e peki bu açıklanan ne oluo yani bi işlem yapılacak şuanda ama :SEdit: belge vermiceksiniz yazıo mu sende de ?
-----------------------------aynen hacı böyle yazıyor:
KURUMA DİLEKÇE EKİNDE VERECEĞİNİZ BELGE BELGE VERMEYECEKSİNİZ
kurdukları cümleyi skiyim yarım saattir beyin çatlatıyorum.
-
XpertVision bunu yazdı:
aynen hacı böyle yazıyor:
-----------------------------Peki sende şu nasıl, bende böle :
Öğrenim,Burs,Katkı İstek: Öğrenim Burs -
Edit: Yani ne şuan benim durumum burs mu oluo öğrenim mi, Valla ağlayacam şimdi az kaldı haa :|
Ya sokacam götlerine sorma çok malca bişe yapmışlar bi sk anlamadım :S Okulada aynı yazıyı asmışlar ondanda bişe anlmadım sabah :|
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı:
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------Peki sende şuralar nasıl, bende böle :
Sınıfınız: 1
Ya sokacam götlerine sorma çok malca bişe yapmışlar bi sk anlamadım :S Okulada aynı yazıyı asmışlar ondanda bişe anlmadım sabah :|
-----------------------------Öğrenim,Burs,Katkı İstek: Öğrenim Burs - Sınıfınız: H
sınıfım da H yau kesin çıkmıcak zaten yalan yazmıştım biraz :D
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------Öğrenim,Burs,Katkı İstek: Öğrenim Burs - Sınıfınız: H sınıfım da H yau kesin çıkmıcak zaten yalan yazmıştım biraz :D
-----------------------------Bende de toz pembe yalanlar oldu az buçuk :D bakalım bekleyecez ozman biz bişe yapmıcaz heral :|
-
bende hepsi yazıo
Öğrenim,Burs,Katkı İstek: Öğrenim Burs Katkı
noldu simdi :D
edit:
acıklanmamıs yae belge istenilenler acıklanmıs benden istemiolar o ayrı.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı:
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------Peki sende şu nasıl, bende böle :
Edit: Yani ne şuan benim durumum burs mu oluo öğrenim mi, Valla ağlayacam şimdi az kaldı haa :|
-----------------------------gazi şehit sporcu vsvs değilseniz extra belgeye gerek yok. sadece noterden sözlesmeyı yapıp belgeyı kyk ya vericeksiniz.