Kyk Yurduna Yabancı Elaman Sokmanın Cezası Nedir
-
valla hocalar zor durumda kaldımö mecburen bızım bı elemana benım yurt kartını verdım ıcerı gırsın dıye guvenlıkce sans o mesafeden grmus cocuk ıcerı gırıncede basmı kımlıge el koymus daha gıtmedım yurda gıdınce nasıl bı muamele ve ceza gorecegım bılen varsa yazabılır mı ??
-
Tam olarak bilmemekle birlikte şunu söyleyebilirim;
tepki karşısındaki duruşuna ve vereceğin tepkine bağlı olur bu tür durumların gidişatı.
-
bişi olmaz bi uyarı alırsın.
en fazla atılırsın.
-
hoca ne var verion sende kimliği :)
cüzdanımı caldılar , kandırdılar :| vs vs salla bi şeyler yırtabilirsin belki :| -
bişe olmaz bizim de başımızdan geçti. gerçi idaresine göre değişir ama.
çok çok laf faaln yersin, bi daha olmasın hesabı falan.
baktın ciddi gözüküyolar mecaz anlamda ağlayın biraz acitasyon yapın.şölede bölede kalcak yeri yoktu vs. bişe olmaz ..
-
büyük ihtimalle bişey olmaz bidaha yapmamak uzere kimligini verirler olay kapanır..Ama guvenlikciler gotluk yaparsa ceza alırsın cezanın cinsi hakkında bi fikrim yok ama izinlerini kısaltabilirler en fazla atacak halleri yokya
bide eger olay sabah oluyosa deki yurtta telefonum kalmıstı bende arkadasa kimligimi verdim telefonu alıp bana getircekti de.Bu bahaneye bişey diyemezler :D
-
hoca kıstayız kafasına gecıreremısmı bır bere atkı yav kendını okadar bellı etmıs. keske durmua o an el koysaydın muhtemeln 2yada 3 paket malboraya kapatırdın ısı ıdareye gıdınce ıs sakata bınıyor
Edit: İdareye gıdınce sakın aglamayı unutma :(
-
Hocam büyük ihtimal kınama alırsın, kınama aldığında bursun yada kredin varsa o kesilir.
-
tüm yorumları okudum rahatladım dedim siktiret birşey olmazmış aq en son yorum yıktı olayı ya :S:S:S
-
iyice yıkmak istemem ama 2006 yurtkur hizmet klavuzunda şöyle yazıyor:
" Yurda girişlerde yurt tanıtma kartınızı mutlaka görevlilere gösteriniz.Yurdun öğrencisi olmayan kişilerin, yurda girmesine yardımcı olmayınız.Böyle bir fiilde bulunmanız halinde yurttan süresiz çıkarılacağınızı unutmayınız.Yurt tanıtmakartınız kaybolduğundan derhal idareye bildiriniz."
Geçmi olsun şimdiden :)
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Hocam büyük ihtimal kınama alırsın, kınama aldığında bursun yada kredin varsa o kesilir.
-----------------------------
ya rene o senin dediğin kağıt üstünde olan değil mi.. bişe olmaz ya bağlarlar , öyle herkese kağıtta yazan uygulansa yurtta adam kalmaz la .korkutma çocuğu :)