folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kyk Yurduna Yabancı Elaman Sokmanın Cezası Nedir

Kyk Yurduna Yabancı Elaman Sokmanın Cezası Nedir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

üç hafta önce aynı olay benim başıma geldi.Arkadaşa kimliğimi verdim ve yakalandı.Çözüm için iki yol vardı, ya kimliğim çalındı diyecektim ya da verdiğimi kabul edecektim.Daha önce biri kimliğim çalındı diyerek kurtulmuş.Ama baya bi ter dökmüştü... Neyse gittim güvenlikçinin yanına,şansa yurt müdür yardımcısı da orda :)

bilerek verdim dedim, paramız yoktu,arkadaşların da kalacak yeri yoktu ve böyle birşey yaptık dedim. O da bunun suçu, yurttan atılmaktır ve hayatın boyunca hiçbir zaman devlet yurdunda kalamayacaksın, burs-kredi almayacaksın alıyorsan da kesecekler dedi. biraz daha konuştu baktım bana kıyamayacak :) sonra kimliğimi geri verdi ve bi daha olmasın dedi. genelde insaflı çıkarlar bu adamlar :) Artık senin şansına...

Allah yardımcın olsun

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blueyesbjk
    blueyesbjk's avatar
    Erkek
    yurda  karı bıle sokmustuk bız atkı bere fln sarıp ama yakalanmadık..ama sunu cok iyi biliyorum ki adamlar affetmıolar bızım bı arkadas aynı senın muhabbetten atılmıstı durumuda kotuydu bursunu kestıler hemen kalacak yeride yoktu adam okulda takılıodu butungun...bu adamların acıması yok bence sımdıden kendıne kalacak yer ayarlamaya calıs..allah yardımcın olsun..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    kagıt uzerınde sucu buyuk sen gıt mudurun odasında agla zırla bır halt olmaz babam okuldan alır sersrı olurum dednınmı hıcbırı kıyamaz amam ıyı aglman lazım ve hemen gec kalmadan olaya mudahale et...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

kurallara göre, ya hafifletip kınama verirler yada direk uzaklaştırırlar...

tehlikeli iş yapıosunuz kınamada, bursların kesilir, atılmada devletde iş bulamazsın siciline geçer...

müdürün insiyatifine kalmış..

beni  aldım kınama ordan biliorum :D

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 2287 Toplam Mesaj: 15