La Biridie Bana Laptop Önersin
-
çok güzel bi laptopum olsun istiyorum 2800 tl ye kadar bütçe ayırabilirim marka olarak toshibaya sıcak bakıyorum nedense bu marka bende sempati kazandı ama fiyat performans ürünü olmadı içinde bi aptallık yapmak istemiyorum o yüzden ben saçmalamadan lütfen bana bir kaç öneride bulunun
-
balta yapıyorum biri de benim pedere önersin hızlı olsun iş için kullancak word excel filan facebook morhipo falan :D limit 1000 tl
-
abi ne içtin öğlen öğlen her yönden falsosun ya :D
-
başlık çok atarlı olmuş
-
net..
http://www.akakce.com/bilgisayar-dizustu/en-ucuz-asus-n56vz-s4283h-fiyati,955779,,,1,0.htmlaynı makine kliksada 2.549 fakat stokta yok.
-
yunusdogan bunu yazdı
net..
http://www.akakce.com/bilgisayar-dizustu/en-ucuz-asus-n56vz-s4283h-fiyati,955779,,,1,0.htmlaynı makine kliksada 2.549 fakat stokta yok.
ustam özellik olarak gerçekten çok iyimiş peki marka olarak önerirmisin sen bunu bi sıkıntısı varmıdır acaba bu modelin
-
para elime geçince ilk alacağım bu.. zamanında baya araştırdım..
-
yunusdogan bunu yazdı
abi ekran kartı 4 gb ram 16 gb donanım haberde bunların bu kadar yüksek olması gereksiz diyolar sen düşünüyosun peki bu ürünün 8 gb ramlisi ve daha düşük ekran kartlı olanı varmıdır acaba
-
frt bunu yazdıyunusdogan bunu yazdı
abi ekran kartı 4 gb ram 16 gb donanım haberde bunların bu kadar yüksek olması gereksiz diyolar sen düşünüyosun peki bu ürünün 8 gb ramlisi ve daha düşük ekran kartlı olanı varmıdır acaba
aynı kasanın düşük özellikte vs olanları var fakat aradaki fiyat farkında pek değişiklik yok. al gitsin..
-
hocam başlık ne kadar atarlı olsada :D doğru bi karar almışsın kesinlikle toshiba öneririm. 2800e de çok iyi ürünler alabilirsin toshibadan. Bende toshiba kullanıyorum saatlerce oyun oynamama rağmen ne ısınma var ne takılma. Gel bide hp ile oynada saatlerce görüyüm mangal niyetine kullanırsın o derece ısınıyor :D Aklında tek marka olsun Toshiba dışında hiçbir alete bakma
-
enesshn18 bunu yazdı
hocam başlık ne kadar atarlı olsada :D doğru bi karar almışsın kesinlikle toshiba öneririm. 2800e de çok iyi ürünler alabilirsin toshibadan. Bende toshiba kullanıyorum saatlerce oyun oynamama rağmen ne ısınma var ne takılma. Gel bide hp ile oynada saatlerce görüyüm mangal niyetine kullanırsın o derece ısınıyor :D Aklında tek marka olsun Toshiba dışında hiçbir alete bakma
ben lenovodan şaşmam fakat bahsettiğim asus beni özellik olarak marka farkına gitmeye yöneltti yoksa kesin lenovo alırım