La Biridie Bana Laptop Önersin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

tek kelime iki hece 'macbook'

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Monster yada MSI Gamer Serisi var. Tavsiye ederim. Diğer türlü siktiğimin İntel hd 4000 ile uğraşacaksın. Hele hp sakın alma ben kullanıyorum. Nvidia kartlarda Optimus mu ne var. Sinir ediyor. Yani bu iki laptoptan başka bişey aldığında performans Gpu kullanımı için götünü yırtacaksın. Eğer dışarda çok kullanmıyorsan masaüstü al. Yok illa laptop diyorsanda Monster yada MSI alacaksın kardeşim.

http://www.monsternotebook.com.tr/customize/customize.aspx?id=445902&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR

Hatta ve hatta ahanda bunu al. Kafan raad olsun.

interfector tarafından 13/Eyl/13 18:16 tarihinde düzenlenmiştir

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

buparaya msi alırsın diğer tüm markaları ittir et ha oyun felan düşünmüyorsaan macbook al ama ben oyun oynıycam diosan kesin msi al hepsinden ii ama genelden biraz pahalı sayılar tai göreceli olarak

dead_march tarafından 13/Eyl/13 23:00 tarihinde düzenlenmiştir

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

2gb ekran kartına he dersen rami sonradan artırabilirsin msi da.. tabi 2x4 yapmışlardır 2x8 alman gerekir. msi ile asus arasında şöle kaldıydım oyunlarda fps de aşırı manyak bi fark yoktu hal böyle olunca gtx serisinden vargeçip 2 yerine 4 gb grafik kartı daha mantıklı olur diye düşündüm. asus tasarımı daha hoş geldi vsvs

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frt
    frt's avatar
    Erkek

abi bu markalar uzun vadede nasıl olur acaba sonuçta bizim de bi toshiba geçmişiz oldu geçen zaman toshibadan hiç bişey götürmedi bu önerdiğiniz laptoplardada böle bişey olurmu yada buna yakın 

son bitlisli
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek
    frt bunu yazdı

abi bu markalar uzun vadede nasıl olur acaba sonuçta bizim de bi toshiba geçmişiz oldu geçen zaman toshibadan hiç bişey götürmedi bu önerdiğiniz laptoplardada böle bişey olurmu yada buna yakın 

hocam bende bundan bahsediyorum çok şükür bu zamana kadar ne menteşe sorunu yaşadım ne başka bi donanımsal veya parça sorunu yaşadım.Hiç servis yüzü görmedi.Ve öyle bi ses sistemi varki laptopun örnek veriyorum benimki harman kardon ses takımı var dolby ile genişletilmiş ayrıyeten ses sistemi almana hiç gerek kalmıyor o kadar yüksek ve kuvvetli bassı olan bi ses veriyor.Ayrıca dışarda uzun kullanıcam diyorsan yine toshiba öneririm tam dolu batarya ile 5buçuk-6saat arasında şarjı yetiyor.Uzun ömürlü kullanabileceğin bir marka.

barmak bassak olurmu gadasını aldığım :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

uzun yıllardan beri toshiba kullanıyorum hiç bi sıkıntım olmadı aslında ama bundan sonra MONSTER alıcam 

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
Toplam Hit: 2015 Toplam Mesaj: 18