folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Lanet Olası Finans Bank Atmleri

Lanet Olası Finans Bank Atmleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

dün iyice çıldırttı beni acil para yatırıp sipariş geçmem lazım abartmıyorum 5 farklı atm gezdim sonunda birini buldum ordaki bütün insanlarda aynı dertten şikayetçiydi.

kağıthane,çağlayan,kurtuluş,cevahir ve sonunda şişlide sağlamını buldum

Sen zaten atmleri ikiye bölmüşsün kırmızı ve mavi olarak sadece kırmızılardan para alma gibi bi salaklık yapıyosun amk bulduğumuz kırmızı atmlerde bozuk çıkıyor adamın son ödeme günü para yatırmazsa ceza işleyecek sağlam atm bulamıyor.

şimdi baktım twitterdan da döşemiş millet

kredi kartı falan çıkartcak yada hesap açacak varsa ön bilgilendirme olsun bu onlar için

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek

ben öyle bir hata ettim kredi kartı aldım, lanet olsun finansbank gibi bir bankaya.

borcumu ödeyip kartı kapatıcam ve asla kimse finansbanktan hiçbirşey almasın hatta kapısının önünden bile geçmeyin.

çalıştığım banka : halkbank

ne eft ücreti ne havale ücreti alır, ne kredi kartı aidatı alır.

son zamanlarda paraf ile atılım yaptılar, atm sayılarını ve şube sayılarını arttırdılar.

daha da iyi olacak ilerki zamanda.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Banka olarak ziraat, kredi kartı olarak world kart yeter de artar,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

garantide kullanıyorum ama onunda atm kuyruğu hiç bitmiyor. Adamlar çok aktif çokda insan kullandığından sırası bitmiyor halkbank güzel dedin bak:)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    streetw1se bunu yazdı

ben öyle bir hata ettim kredi kartı aldım, lanet olsun finansbank gibi bir bankaya.

borcumu ödeyip kartı kapatıcam ve asla kimse finansbanktan hiçbirşey almasın hatta kapısının önünden bile geçmeyin.

çalıştığım banka : halkbank

ne eft ücreti ne havale ücreti alır, ne kredi kartı aidatı alır.

son zamanlarda paraf ile atılım yaptılar, atm sayılarını ve şube sayılarını arttırdılar.

daha da iyi olacak ilerki zamanda.

emin misin ücretsiz olduğuna bana aylık düzenli bir mebla geliyor halkbankasından aynı gün çekmezsem maaşı geri dönüyor hesaba. 

finansbanka ilgili olarak haftada 300 400 yatırıyorum finansa ihtiyaç durumundada çekiyorum (izmirde) hiç sorun yaşamadım 

enpara yüzünden kullanıyorum kredi kartım yok hiçbir bankadan 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Banka olarak ziraat, kredi kartı olarak world kart yeter de artar,

HALKBANK benim tüm ihtiyaçlarımı görüyo saolsun  havale eft ücretsiz

geçen ay kömür aldım 6 ay taksit erteleme +8 taksit yaptı :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

işbank iyidir.

enjoy i'm vaccinated
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek

Kredi kartının az bi borcu kaldı bitsin alayını kapatıyorum 

bi para çekicen Atm bozuk para yatırıcan Atm yok 

belediyenin önünde sırasıyla 10 tane atm var 

Finansbank yok 3-4 ayda tiksindim yeminle

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Enpara kullanıyorum kafam rahat.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı

Enpara kullanıyorum kafam rahat.

bende kullanıyorum oda finansbank atmsi :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saftiriksincap
    saftiriksincap's avatar
    Erkek

Geçen günde benim akbank'a bi hesaba para yollamam gerekti, gişeden 30 tl masraf çıkardılar, oha dedim! BTM'den yatırdım 5 lira kesti. Fazladan 4 lira yatırmak zorunda kaldım birde mebla küsüratlıydı. her türlü bize giriyor.

Hayat Murat Boz un memesi gibi, Rasim Ozan Kütahyalı çenesi gibi, Vahdettin in son senesi gibi, Bakir kızın Coşkun a veresi gibi, İran la İsrail arası gibi,Durum değişir kerhane numarası gibi, Çömelene birisinin vurası gibi,Yazı diyince bozukluğun turası gibi,Koç ya da Sabancı parası gibi, Oy verdiklerin niye yarasa gibi?
Toplam Hit: 1891 Toplam Mesaj: 15