Lanet Olası Finans Bank Atmleri
-
dün iyice çıldırttı beni acil para yatırıp sipariş geçmem lazım abartmıyorum 5 farklı atm gezdim sonunda birini buldum ordaki bütün insanlarda aynı dertten şikayetçiydi.
kağıthane,çağlayan,kurtuluş,cevahir ve sonunda şişlide sağlamını buldum
Sen zaten atmleri ikiye bölmüşsün kırmızı ve mavi olarak sadece kırmızılardan para alma gibi bi salaklık yapıyosun amk bulduğumuz kırmızı atmlerde bozuk çıkıyor adamın son ödeme günü para yatırmazsa ceza işleyecek sağlam atm bulamıyor.
şimdi baktım twitterdan da döşemiş millet
kredi kartı falan çıkartcak yada hesap açacak varsa ön bilgilendirme olsun bu onlar için
-
ben öyle bir hata ettim kredi kartı aldım, lanet olsun finansbank gibi bir bankaya.
borcumu ödeyip kartı kapatıcam ve asla kimse finansbanktan hiçbirşey almasın hatta kapısının önünden bile geçmeyin.
çalıştığım banka : halkbank
ne eft ücreti ne havale ücreti alır, ne kredi kartı aidatı alır.
son zamanlarda paraf ile atılım yaptılar, atm sayılarını ve şube sayılarını arttırdılar.
daha da iyi olacak ilerki zamanda.
-
Banka olarak ziraat, kredi kartı olarak world kart yeter de artar,
-
garantide kullanıyorum ama onunda atm kuyruğu hiç bitmiyor. Adamlar çok aktif çokda insan kullandığından sırası bitmiyor halkbank güzel dedin bak:)
-
streetw1se bunu yazdı
ben öyle bir hata ettim kredi kartı aldım, lanet olsun finansbank gibi bir bankaya.
borcumu ödeyip kartı kapatıcam ve asla kimse finansbanktan hiçbirşey almasın hatta kapısının önünden bile geçmeyin.
çalıştığım banka : halkbank
ne eft ücreti ne havale ücreti alır, ne kredi kartı aidatı alır.
son zamanlarda paraf ile atılım yaptılar, atm sayılarını ve şube sayılarını arttırdılar.
daha da iyi olacak ilerki zamanda.
emin misin ücretsiz olduğuna bana aylık düzenli bir mebla geliyor halkbankasından aynı gün çekmezsem maaşı geri dönüyor hesaba.
finansbanka ilgili olarak haftada 300 400 yatırıyorum finansa ihtiyaç durumundada çekiyorum (izmirde) hiç sorun yaşamadım
enpara yüzünden kullanıyorum kredi kartım yok hiçbir bankadan
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Banka olarak ziraat, kredi kartı olarak world kart yeter de artar,
HALKBANK benim tüm ihtiyaçlarımı görüyo saolsun havale eft ücretsiz
geçen ay kömür aldım 6 ay taksit erteleme +8 taksit yaptı :D
-
işbank iyidir.
-
Kredi kartının az bi borcu kaldı bitsin alayını kapatıyorum
bi para çekicen Atm bozuk para yatırıcan Atm yok
belediyenin önünde sırasıyla 10 tane atm var
Finansbank yok 3-4 ayda tiksindim yeminle
-
Enpara kullanıyorum kafam rahat.
-
Citizen bunu yazdı
Enpara kullanıyorum kafam rahat.
bende kullanıyorum oda finansbank atmsi :)
-
Geçen günde benim akbank'a bi hesaba para yollamam gerekti, gişeden 30 tl masraf çıkardılar, oha dedim! BTM'den yatırdım 5 lira kesti. Fazladan 4 lira yatırmak zorunda kaldım birde mebla küsüratlıydı. her türlü bize giriyor.