Lanet Olsun Avea

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

kuzenin 85 gb download yapmışlığı vardır :D 

Almanya Fatihi
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Turkcellden başkası yalan 3 kuruş fazla olsun başın ağrımasın

www.kriptopedi.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    128Kbps
    128Kbps's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Easx bunu yazdı

Turkcellden başkası yalan 3 kuruş fazla olsun başın ağrımasın

Adam haklı.

https://t.me/pump_upp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bolvadinli
    Bolvadinli's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

http://www.youtube.com/watch?v=RBN7wyNWgpw

Türkcell kullanıyorum, baya düdüklüyorlar ama adamlarda hizmet çok iyi

Çalıyor ama çalışıyor diyorsun yani :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek

avea kullaniyodum sirasiyla odamda evin diger odalarinda balkonda cekmemeye basladi altini mi kisiyolar napiyolarsa bende dedim baslarim boyle ise vodafonea gectim.. su an gayet mutluyuz catir cutur cekiyo =) 

Zugzwang
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

evet avea nin cekim gucu cok dusuk ve istasyon sayisida pek yok. tekirdagdayken 3g acinca aradigim kisiyle konusamadim gecen, sesin gelmiyo diyo.. 3g kapaliyken sorun yok ama.

istanbul da sorun yok ama.

Nerde o eski TBT...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Avea'yı İstanbul gibi büyük şehirlerin merkezi yerlerinde yaşıyorsanız kullanın.Yoksa ben özgür adamım her yere giderim diyorsanız Avea size göre değil.Özellikle evin iç odalarında Avea çekmiyor.O yüzden Vodafone Freezone akar.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    Seastar bunu yazdı

avea 3g ile  istanbul ve eskişehir'de telefonu modem yaparak sorunsuz bi şekilde nette dolaşıyorum.

diğer şehirleri bilemem

gel bide istanbulda bizim ewde dene :D bi daa girebilionmu

Living Death
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metalkolik
    metalkolik's avatar
    Erkek

geçen sene aveadan vodafona a geçtim mutluyum huzurluyum.

metal, bir müzik türü değildir bir yaşam tarzıdır, bırak seni yönlendirsin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek
    Olgunisik bunu yazdı
    Vodafonede aylık 500dk heryöne+1000sms her yöne+1gb internete 23 tl veriyorum. üstelik faturasız hat. Ohh mis gibi yemede yanında yat. Avea ucuz diye bik bik yapılıyor ama ucuz felan değil. Varmı avea da bu ucuzluk? Avea ince ince araştırmadan tarife seçenlere ucuz. Türkcel dim geçmeden önce türkcel ve Vodafone sitelerini neredeyse hatmettim. türkceldeyken 15tl idl sanırım 10000 mesaj heryöne veriyordu. Tabi o zamanlar her gece en az 3 kere üstelik devirmiş kıçı uyuyorken uyudunmu aşkım diye mesaj atan sevgilimiz vardı, lazım oluyordu ama şimdi yok. Konu nasıl buraya geldi bende anlamadım.
    2 telefonum var. Birtanesi ana telefonum diğeri kurban hat. Firmalar telefon numarası istediklerinde verdiğim hatta bankacılık işleminde kullandığım hat ve avea dır kendileri. Salak salak reklam mesajları gelir. 3-5 ayda 1 kez oda belki biryeri ararım o kadar. 20 tl yükledim anca telsiz kullanım ücreti almaktan öteye gidemiyor avea. Böyle fuzuli işlerde avea iyi çözüm diğer herşey için türkcel yada vodafone.
    2 hattım oldu avea dan her ikisinde de kavga gürültü çıktı. Müşteri hizmetleri berbat. öyle bunalttılarki ulan dedim telsizle mors kullanıp haberleşirim yinede aveadan iyidir.

bu yaptıgın kampanya nedir link atabilir misin?

GUS tarafından 27/Ağu/13 13:48 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 2564 Toplam Mesaj: 22