Lanet Olsun Avea

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Olgunisik bunu yazdı
    Vodafonede aylık 500dk heryöne+1000sms her yöne+1gb internete 23 tl veriyorum. üstelik faturasız hat. Ohh mis gibi yemede yanında yat. Avea ucuz diye bik bik yapılıyor ama ucuz felan değil. Varmı avea da bu ucuzluk? Avea ince ince araştırmadan tarife seçenlere ucuz. Türkcel dim geçmeden önce türkcel ve Vodafone sitelerini neredeyse hatmettim. türkceldeyken 15tl idl sanırım 10000 mesaj heryöne veriyordu. Tabi o zamanlar her gece en az 3 kere üstelik devirmiş kıçı uyuyorken uyudunmu aşkım diye mesaj atan sevgilimiz vardı, lazım oluyordu ama şimdi yok. Konu nasıl buraya geldi bende anlamadım.
    2 telefonum var. Birtanesi ana telefonum diğeri kurban hat. Firmalar telefon numarası istediklerinde verdiğim hatta bankacılık işleminde kullandığım hat ve avea dır kendileri. Salak salak reklam mesajları gelir. 3-5 ayda 1 kez oda belki biryeri ararım o kadar. 20 tl yükledim anca telsiz kullanım ücreti almaktan öteye gidemiyor avea. Böyle fuzuli işlerde avea iyi çözüm diğer herşey için türkcel yada vodafone.
    2 hattım oldu avea dan her ikisinde de kavga gürültü çıktı. Müşteri hizmetleri berbat. öyle bunalttılarki ulan dedim telsizle mors kullanıp haberleşirim yinede aveadan iyidir.

Hocam Link Gönderebilir Misin Bundan Az Özellikli Hatta 41 Lira Fatura Gönderiyorlar. Taahhutte bitiyor buna geçerim kaldıysa tabi.

Toplam Hit: 2557 Toplam Mesaj: 22