Lap Top Alacağım Tavsiye Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bu işlerden pek anlamam işemlci olarak i5 istiyorum ekran kartı en az 1 gb olsun sony toshiba dell markalı en az 15.5inç olsun ekranı da bu özellikler çerçevesinde 1.6 miyara kadar öneriniz varsa çok makbule geçer

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

O paraya pek i5 bulamazsın bahsettiğin markalardan  bulsan da bi tek işlemcisi i5 diğer özellikleri düşük olabilir + olarak 1 gb ekran kartı ama 64 bit var üzerinde onlara çok dikkat etmen gerekiyor 128 iyi olur ama fiyatta o düzeyde artar casper exper vs marka bulabilirsin ama onlarda bahsettiğin pc ler kadar performanslı olmayabiilr!!! ben 1900 e bayi den aldım (dışarda 2100)i7 asus 1 gb bu tarz bir şeyde bakabilin asus ama i5

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek

hocam bende i5 işlemcili toshıba laptop kullanıyorum eğer türkiyede bulabilirsen benimkinden almanı sonuna kadar tavsiye ederim sorunsuz çok güzel bir laptop marka model: Toshıba satallite m645-s4050 senin istediğin özellikleride bulunduruyor 

ayrıca şunuda söylemek istiyorum ne olursa olsun casper alma başın ağrır hp alırsanda oyun oynayamazsın çok ısınıyor 3 saatte bilgisayarın üstünde yumurta pişirilecek şekilde ısınıyor :D ama sana şunuda söyleyim dell in i7 işlemcili bilgisayarınıda bulabilirsin 1600tl ye çok rahat birazdan araştırıcam yazarım buraya

edit: toshıbanın şu laptopu güzel http://www.bimeks.com.tr/urun/114860/toshiba-satellite-a660-1ek.aspx

ikinci toshıba :D http://www.vatanbilgisayar.com/toshiba-c660-1qh-c660-1qh-core-i5-2410m-2.3ghz-4gb-640gb-15.6-1024mb-g315m-dvdrw-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=54619

ve 3. edit :D : ekran kartlarından anlamıyorum filan dedin burdan hangi ekran kartının iyi olduğuna sırasından bakabilirsin:http://www.notebook.gen.tr/notebook-genel-f24/notebook-ekran-kartlari-siralamasi-t16.html

barmak bassak olurmu gadasını aldığım :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek
    1608 tl ye dell aldım i7 taş gibi alet

Bittik biz bittik
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

JackDaniels bunu yazdı:
    -----------------------------

http://www.mormani.com/urun/6131c7c9d8325a74e53fcf1a698c166a/DELL-Inspiron-5010-N48H43-Intel-Core-i5-480M-2.66GHz-4GB-320GB-15.6-inc-Notebook?ref=akakce&v=1.31.9

Al bunu 400 liran cebinde kalsın.

Yok abi ben i7 istiyorum diyorsan ;

Bunu al = http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-5110-b63f45-laptop-urun5733.html?ref=akakce&v=1.3

Hocam pc güzelde sitedeki 2.ürünün özellikleri güzelmiş

Ekran Boyutu Aralığı (inç) : 15 Civarı

civarı diyo yaa :D

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

şu toshibalara baktım iyiler cidden olabilir. bi arkadaşımda 1.2 mılyardan dell tavsıye etmıs ama sıte güvenilir mi problem o alacağım site de yamuk yapıp paraya konmasın sonradan o sıkıntıyı da çekıyorum tabı :S

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    drexler bunu yazdı:

şu toshibalara baktım iyiler cidden olabilir. bi arkadaşımda 1.2 mılyardan dell tavsıye etmıs ama sıte güvenilir mi problem o alacağım site de yamuk yapıp paraya konmasın sonradan o sıkıntıyı da çekıyorum tabı :S

Ben yazdığım 2 siteden de alışveriş yaptım güvenilir .
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek

drexler bunu yazdı:

bak hocam dell ile toshıbayı karşılaştırma derim :D dell kullanan kardeşler affola ama toshıba gerçekten iyi çalışıyor hem ürünleri kaliteli hemde son derece sağlam cihazlar yapıyorlar sorun çıkmıyor asla :D birde şunu diyim verdiğim sitelerden sadece laptopun marka modeline bakman için verdim yoksa başka yerlerden bi 100-200 tl aşağısına çok rahat alabilirsin 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

i5 işlemci işini unut sen kafadan hemde . neden dersen , yaklasık 25 yılını bu işe vermiş donanım olsun laptop marka vs bilgisi olsun cok iyi tanıdıgım bıri i5 işlemcilerin dıgerkerıne nazaran sorunlu oldugunu fılan söledi. sana önerim i7 işlemcisi olan "asus" yada kesınlıkle ve kesınlıkle "lenovo (eski ibm dir kendisi)" seçmendir ustadım. 

karar senin (:

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek

Clostridium bunu yazdı:

i5 işlemci işini unut sen kafadan hemde . neden dersen , yaklasık 25 yılını bu işe vermiş donanım olsun laptop marka vs bilgisi olsun cok iyi tanıdıgım bıri i5 işlemcilerin dıgerkerıne nazaran sorunlu oldugunu fılan söledi. sana önerim i7 işlemcisi olan "asus" yada kesınlıkle ve kesınlıkle "lenovo (eski ibm dir kendisi)" seçmendir ustadım. 

karar senin (:

tamamiyle önyargı seninki hocam bana görede lenova marka laptop b*ktan beter kullandım, iki sene olmadan menteşesi kırıldı ekranları çok ağır koruyucu cam takıyorlar çoğu modelinde var bu, menteşeleri dayanmıyor onu geçtim tuşları artık tak tak etmeye başlamıştı onuda kullandım ama kesinlikle tavsiye etmem hocam ayrıca i5 de gayet güzel bi işlemci :)

Toplam Hit: 2681 Toplam Mesaj: 19