Laptop + Kola = Facia

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slmarlq
    slmarlq's avatar
    Erkek

Merhaba Arkadaşlar  

Asus K61IC  Model Laptop'umu kullanırken elim kolaya çarptı ve numlock tuşunun üzerine komple kola döküldü...   inanırmısınız tam o an 9 canımdan 7 si gitti resmen saçlarım bir anda beyazladı dökülmeye başladı:)

herneyse bende hemen laptop u ters cevirdim kola dökülmeye basladi işte sallayarak klavyeden cikarmaya calistim sonra kullanmaya basladım leptop u...

bu olay dün akşam oldu fakat şuan numlock taki bütün tuşlara bastım içinde kaldı yapıştı kola yüzünden...  bana garantiye göndermek dışında yapmamı önerebileceğiniz zeka üstü tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen...

Leptop Model Resmi : http://www.excaliberpc.com/images/resources/593926/995cc30b7a384cd7b4dfeea720f1e54a.jpg

Bu zamanda en çok azraile güveneceksin.En azından niyeti belli...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

sökebilirsen ya klavyeyi sök ya da tuşu sök temizle. :) Bunlardan başka yapabileceğin birşey yok.

ne diyon?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slmarlq
    slmarlq's avatar
    Erkek

Geçen ay raftan klavyenin üstüne kücük takoz parçası düşmüştü o sırada F6 tuşu sökülmüştü... yemin ederim gece 3 e kadar uğraştım takamadım çok değişik bi sistem bunun tuşların alt kısmı... Sonra PC Bozulmuştu Garantiye Gönderdim de Taktılar tuşu :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

manisada yaşıyorsan, izmir çankayada dükkanım var. getirirsen temizliğini yada gerekirse değişimini yapabiliriz

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arno
    Arno's avatar
    Erkek

ben fön makinasıyla klavyenin içini temizlerken K harfini sökmüştüm yanlışlıkla 4.5 saat sürdü onu takmam bence hiç deneme

Ay Go Yuu Go Wee Go ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chnayzt
    chnayzt's avatar
    Erkek

benimde 3 gün önce klavyeme döküldü hep yapış yapış oldu sinir oldm kırdım attım :)

Seni Sevmeden Önce Anlamak İsterim Seni Bulmadan Önce Aramak İsterim Seni Bir Ömür Boyu Bitirmek Değilde Sana Her An Yeniden Başlamak İsterim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pi0T13
    Pi0T13's avatar
    Erkek

Benimde başıma gelmişti, tuşları tek tek söktüm altlarını temizledim :) sonra tuşları tekrar monte ettim . . sorun yok suan

.... Hamdım, Piştim, Yandım ....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

usb klavye alabilirsin.

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arne
    Arne's avatar
    Erkek

Takma çıkarma işlerini önermem bende samsung tamir ediyorum diye garanti hariçi işleve soktum :) ve garantiye almadılar en iyisi garanti ama oda kullanıcı hatası yüzünden garanti almaya bilir uyarıyımda
    Herhangi bir,açılmama ekran kararması ekran kayması ekran parlaklığı vs. gibi durumlarda garantiye gider burda senin içinde bulunduğun durum öne çıkar yani kola içerken kaydı ve klawyeye döküldü bu bir arıza değildir herneyse hocam.
    Garanti kabul etmez heralde ama inşallah kabul eder. :) etmesse götür tamirciye veya cımbızla sen aç :) temizle geri tak

Tahribat.com/Dua Ederek bekliyor.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slmarlq
    slmarlq's avatar
    Erkek

ince bi tele kolonyalı mendille sarıp tuş aralarından sokmayı denicem insallah olur:) oda olmazsa klavye temizleme sıvısı varya püskürtülüyo onu bolca püskürtüp yan tutcam aksın diye beklicem artık... :(

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Analitik
    Analitik's avatar
    Dişi

Ben de çay dökmüştüm birkaç ay önce, "bir" rakamım çalışmıyo artık, işin en kötü yanı, öğrenci numaramda bir sürü "bir" var .D

Toplam Hit: 3407 Toplam Mesaj: 15