Laptop + Kola = Facia

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

tuşu sökebilirsin elin mekaniye yatkınsa yerine takarsın ve sana önemli bir tavsiye ıslak mendille temizleme selpağa kolanya dök onla temizle ıslak mendildeki ıslaklığı veren madde garip yapışkanlık yapıyor ama kolonya uçar gider...

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arne
    Arne's avatar
    Erkek

en iyisimi benimde laptopdaki "p" Tuşunu kuzenim kırmış baktım öyle böyle olmayacak damağı kırılmış bir daha yenisini almayı düşünmedim direk "p" tuşu hariç alttaki tuş işlevini gören damağa basıyorum "p" yazıyor sende çıkar tuşu :D alttaki damaktan gör işini :D

Tahribat.com/Dua Ederek bekliyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

abimin casper ekahve döküldü geçen klavyeyi çıkardım kolonya ile yıkadım komprasör ile verdim havayı kuruttum taktım tık yok :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slmarlq
    slmarlq's avatar
    Erkek

Klavyeyi Gövdeden Söktüm. Sonra Bu Elektronik Cihazlari Temizlemek için sıkınca köpüren sprey var onu komple boşalttım numlock tuş takımı kısmına köpükten görünmez oldular :D alt kısma geçen sıvı orda da köpürdü falan sonra yan tuttum aktı biraz sonrada sac kurutmasıyla verdim narkozu... şuan  cınvar gibi.. Allah Kimsenin Başına Böyle Bişey Vermesin :D  Bir Keresinde Leptopu Çantaya Koymuştum Sonra fermuarı kapatmayı unuttum çantayı bi kaldırdım pc iki takla atıo yere düştü o sırada saç diplerim yanmaya başladı başımdan kaynar su döküldü sanki :D   Vesselam Bu tür kazalar olur Hepiniz dikkat edin :D

Yardimlariniz için Ayrica Teşekkür Ederim :)

Bu zamanda en çok azraile güveneceksin.En azından niyeti belli...
Toplam Hit: 3406 Toplam Mesaj: 15