Laptop A Linux Kurma
-
network-admin den wireless'ı çalıştırmayı denedin mi?
-
sandman bunu yazdı:
-----------------------------
network-admin den wireless'ı çalıştırmayı denedin mi?
nereden hocam nasıl girecem oraya :) -
valla terminala yazabilirsin ama menulerde bir yerde bilemiyorum ara biraz:)
-
sandman bunu yazdı:
valla terminala yazabilirsin ama menulerde bir yerde bilemiyorum ara biraz:)
networkle ilgili bişeyler buldum etkindi zaten onlarda hocamsorun bende mi yaw başkasında çıkmıomu bu sorunlar :)
-
hoca beni bekle ubuntu cdm gelmişti geçen gün şimdi kuracam saat 7'ye doğru screenlerle yardımcı olabilirim.
-
Emrow bunu yazdı:
-----------------------------hoca beni bekle ubuntu cdm gelmişti geçen gün şimdi kuracam saat 7'ye doğru screenlerle yardımcı olabilirim.
-----------------------------tamam hocam bu arada Realtek ağ kartım ondan sorun olabilir mi
-
Never-More bunu yazdı:
-----------------------------Emrow bunu yazdı:
-----------------------------hoca beni bekle ubuntu cdm gelmişti geçen gün şimdi kuracam saat 7'ye doğru screenlerle yardımcı olabilirim.
-----------------------------tamam hocam bu arada Realtek ağ kartım ondan sorun olabilir mi
-----------------------------yok reis,alakası yok. birazcık kurcala bulursun zaten,terminale bile gerek yok. şu anda windows'tan yazıyorum o yüzden net bi cvp veremiyorum..
-
GrN bunu yazdı:
Never-More bunu yazdı:
-----------------------------yok reis,alakası yok. birazcık kurcala bulursun zaten,terminale bile gerek yok. şu anda windows'tan yazıyorum o yüzden net bi cvp veremiyorum..
-----------------------------Linux demek terminal demek :) her bir boku terminalden yapıcaksın genellikle bu zorunlu oluyor winzort gibi exe çift tıkla yüklesin olayı yok bunda :)
Arkadaşa yardımcı oldum biraz ip, mac, alt ağ maskesi cart curt tanımış ama bağlayamadık arkadaşı nete :) en iyi verimi ubuntu tr forumundan alırsın diyerekten oraya yönlendirdim :) -
By_Mihni bunu yazdı:
GrN bunu yazdı:
Never-More bunu yazdı:
-----------------------------Linux demek terminal demek :) her bir boku terminalden yapıcaksın genellikle bu zorunlu oluyor winzort gibi exe çift tıkla yüklesin olayı yok bunda :)
Arkadaşa yardımcı oldum biraz ip, mac, alt ağ maskesi cart curt tanımış ama bağlayamadık arkadaşı nete :) en iyi verimi ubuntu tr forumundan alırsın diyerekten oraya yönlendirdim :)
-----------------------------saolsun msnden benimle uğraştı baya :) çok yardımı oldu :)
not : sorunum henuz çözüme kavuşmadı ama :(