Laptop Alıyorum, Tavsiyeleriniz?
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
hoca casper alıyoruz sürekli elimize ibm, hp falan gelmişti (masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar) ben şu kadar söyliyim casper çok çok mütişti.Yani ciddi anlamda performansından memnunum.
-----------------------------hocam çok genel konuştun :) marka değilde, model olarak önerdiğin bir makina varmıdır?
-
hoca casper nirvana vardı sanırım 4 çekirdekli performanslı falan istiyorsna ona bi göz at derim.
http://www.casperium.com/asp/index.asp
CAsperı tavsiye ederim.
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------hoca casper nirvana vardı sanırım 4 çekirdekli performanslı falan istiyorsna ona bi göz at derim.
http://www.casperium.com/asp/index.asp
CAsperı tavsiye ederim.
-----------------------------dediğin model 2270 lira, bütçemi fazlasıyla aşıyor. gene de tavsiyen için teşekkür ederim.
-
adam 1200 en fazla war diyo zumsuk nirwana war diyo asdasdasdas
zumsuk ona bakarsan o paraya bi T9300 işlemciler war ki yanında da ne ekran kartları :D
casper'a para mı werilir yaa yapma etme :)
sen o paraya göre bulacağın en iyi laptopu bulmuşsun hocam içini ferah tut derim :)
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------fth-b bunu yazdı:
-----------------------------
bende hp pavilion var 2.el düşünen varsa. amd turion*2 işlemci 1 gb rem 256 ekran kartı. 15.4 ekran 120 hdd. garantisi yeni bitti. 2400tl teknosadan almıştım.fatura ve evrakları duruyor.orjinal şarj çanta yannda hediye. fiyat 800tl. ayrıca gorenge marka bi laptop daha var dualcore. daha 1 aylık. 2 yıl garantisi var. 1gb rem 80gb hdd. 256 ekran kartı. bu da 700tl dir. detay isteyen pm atsın...
-----------------------------3 gb ram, core 2 duo 2.1 ghz 250 gb hdd 845 lira hocam, sıfırı :)
http://www.hepsiburada.com/dell-inspiron-1545-intel-core-duo-t4200-2ghz-3gb-250gb-15.6-tasinabilir-bilgisayar-42f3/productDetails.aspx?CategoryId=98&productId=bd750195
mantıklı fiyat çekelim.
----------------------------coreduo kardeşim o... ama ozellikleri de fena değilmiş. isteyen tabi tercih edebilir...
-
Addict bunu yazdı:
-----------------------------adam 1200 en fazla war diyo zumsuk nirwana war diyo asdasdasdas
zumsuk ona bakarsan o paraya bi T9300 işlemciler war ki yanında da ne ekran kartları :D
casper'a para mı werilir yaa yapma etme :)
sen o paraya göre bulacağın en iyi laptopu bulmuşsun hocam içini ferah tut derim :)
-----------------------------hoca ibm, hp lerde vardı zamanında para vermiştik.E son hpnin tuşları dökülüyordu , ibm ise kullanılmaz durumdaydı bilgisayarcı toplarladı dayıma verdim.
Casper sağlam bir bilgisayardır.Kullanmanız gerek hoca ön yargılı olmayın.Belki 1 tane alan vardır kötü çıkabilir bu biraz şans işi beyaz eşya fakat 3 casper ürün aldım ilk aldığım laptopu tasrlayanlar aptalca yapmıştı kablo girişleirni falan fakat performansı iyidi.Hepsinden memnunum.1 tane aldım o çıktı meselside değil :)
-
CASPER NIRVANA CPM-T960-4L15 
İşlemci Intel Centrino 2, Intel Core 2 Duo T9600 İşlemci Hızı 2.80 GHz İşletim Sistemi Orijinal Microsoft® Windows Vista® Home Premium Bellek 4 GB DDR2 800 MHz Sabit Disk 400 GB SATA Ağırlık - Bluetooth Portu Var Ekran Belleği 1024 MB GeForce 9600GS Turbocache (512 MB Ayrılmış Bellek) Ekran Boyutu 15.4 Ekran Çözünürlüğü - Ethernet Var Garanti Süresi 2 yıl Hoparlör Dahili Bellek Tipi DDR2 Model CPM-T960-4L15 Ekran Özelliği Wide Screen Grafik Tipi - İşlemci Tipi Intel Centrino, Core Optik Sürücüler DVD ± RW DUAL Pil Tipi Li-ION smart battery Ses Kartı Dahili Tv-out Çıkışı VGA Wireless Var Kart Okuyucu MS/MS PRO/MMC/SD Dahili Kamera 2 MP Usb Bağlantı Adedi 3 Fiyatı : 996,45 USD + KDV Kdv dahil : 1.596,92 TL Havale ile : 1.596,92 TL Taksitle : 142,37 TL X 12
buna ne diyosun hocam ? -
bide laptop için amd tavsiye eder misiniz ? amd mi intel mi?
-
Alacağın laptop'un teknik servisinide internetten araştırmanı tavsiye ederim usta,
Eğer asus almayı düşünüyorsan sadece istanbul ve ankara'da servisi var,teknik servisi berbat
Dell,toshiba yada Hp tavsiyemdir, laptop'a 1000-1500ytl'den fazla para verilmez. 2-3 yıl sonra performansı çok değişiyor.
Vatancomputer'de güzel kampanyalar oluyor bir sorun olduğunda en azından ilginleniyorlar.
-
lenovo tavsiye ederim