Laptop Almak İstiyorum Önerileriniz
-
hiç olmadı ,laptop olsun taştan olsun diosan "Asus eee " al :)
-
Recoba_20 bunu yazdı:
-----------------------------
hiç olmadı ,laptop olsun taştan olsun diosan "Asus eee " al :)
-----------------------------
manavdan hıyar alsam düşünmezdim ama.. -
acer epire ve hp presario nun istediğin fiyatta dizüstü pc leri var
-
amac ne 1. ust seviye oyunlari oynamak veya video duzenlemek mi, yoksa 2. film seyretmek, orta seviye oyunlari oynamak mi ? bu na verecegin cevaba gore laptop alicaksin.. verecegin cevaba gore laptop alicaksin. 800-900 ytlm demissin bu fiyata cod 4 oynayamazsin mesela.. gecen gun migrosta lenovo diye bir markanin bilgisayarini gordum ozellikleri benim hosuma gitt yanilmiyorsam ozellikleri sole:
:kamerasi var ( ancak pikselini bilmiyorum)
intel extreme x3100 ekran karti var ( ki bununla cod4 oynayamazsin ornegin),
parmak iziyle korumasi var laptobun,
ekrani 14 inc veya 12.kusur biseydi,
dvdwriteri var, bluetoothu olcakti,
wirelessi var ama (bgd hepsi varm bilmiyorum),
birde kart okuyucusu var (ama sd mi mmc minilerden hangisi bilemiyorum ),
ama bu konuda triumph en iyisini bilir heralde teknosada calisiyordu..
kendimden bir ornek vereyim.. ben sadece videolari seyretmek ve dokuman okumak icin aldim. vakti zamaninda ama biraz agir bi alet... kendi cantasinda tasimasi bile eziyet..biraz daha param olsaydi tasinabilirligi olan bir billgisayar almayi yeglerdim (yani ozamanda aklimdaydi ama iste iste iste bole). arkadaslarin dedi gibi yeni nesil ler cikinca biraz daha fiyatlarin dusmesi beklenebilir.. bizim yineen almayi dusunuyorum bir tane su eepc veya dell'in slim modeller cikti, icinde disk yok yani diskten dolayi isinma gibi ibr problemleri olmayacaktim ama islemcileri daha bir alt kademe gibi sanki, telefon islemcileri gibiymis ogrendigime gore..
-
laptop işe yarar ya helede benim gibi uzun yolların adamıysan al bitane :D
-
hocam bu makınayı kullanıyorum alalı 4 gün oldu.. alette yok yok.. paran varsa .. http://www.fokusbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=UN106ASU06 bunu al ;) eger yınede saglam olsun dıyosan toshiba al en saglam servısde toshibadır.. hp pavilionda kullandım.. amd alma hoca laptopda sakata bınersin ... verdıgn paraya degecek bır makına al. ben kadıkoy fokushopdan aaldım egerkı toplama bır laptop ıstıyosan.. monster al cok kral aletlerdır.. performansda ustlerıne yok.. dıger laptoplarla karsılastırılamaz.. bi fark .. braz araştır bence.. eger paran varsa :) asus kullandıgım makınayı onerırım ;)
-
bana da lazım laptop ama bende karasızım..cod4,crysis oynayabilcek kapasitedeki her notebook un güzel olduğunu düşünüyorum yanlışmıyım?
-
ben bu laptop ta web tasarımı yapacağım. Genelde otobüs ile yolculuk yapıyorum uzun yok vs. burada işlerimi tamamlamak istiyorum çalışmalar vs. Kesinlikle oyun oynamam. süper mario bile oynamam emin olun. Kullanacağım programlar Adobe Dreamvare, adobe flash, photoshop, ve bilimum bu tür programlar dökümanlar. Web tasarım işleri işte.
Oyun cart curt sevmiyorum zaten oynamam. İşim gücüm internete girmek ve upload download..
-
Mer-ha bunu yazdı:
-----------------------------ben bu laptop ta web tasarımı yapacağım. Genelde otobüs ile yolculuk yapıyorum uzun yok vs. burada işlerimi tamamlamak istiyorum çalışmalar vs. Kesinlikle oyun oynamam. süper mario bile oynamam emin olun. Kullanacağım programlar Adobe Dreamvare, adobe flash, photoshop, ve bilimum bu tür programlar dökümanlar. Web tasarım işleri işte.
Oyun cart curt sevmiyorum zaten oynamam. İşim gücüm internete girmek ve upload download..
-----------------------------o zaman bu lenovo sana su acidan uygun degil - ekrani kucuk - oncelikle ekrani buyuk olanlardan almak zorundasin web tasarimi icin, standart ekran kartlari zaten yeterli renk yelpazesini sagliyor sanirim ama ekraninin gercek renklere yakin renkler verebilmesi lazim.. bunu da ancak belirledigin fiyat araligina sahip bilgisayarlari tek tek gorup alman lazim.. bir ara laptop icin baya bir gezmisitim.. odonemde acer in laptoplari cok iyi goruntuler veriyordu.. parlaklik kontrast acisindan
bunun yani sira uzun yok demissin uzun yol olcak heralde o ifade, hafifi olmasi lazim laptobun ama senin verdigin paraya sanirim yol icin yada tasinabilirlikte bulmak biraz zor olacak heralde.. artik agirliga katlanicaksin...
-
abicim bu fiyata laptop aliyorsan en fazla ofis islerini görebilirsin bu fiyatlik bir cihazda, belki bi kac oyunda calistirirsin ama afrali tafrali grafik elde edemezsin onu söyleyeyim..
eger laptop alacaksan ve sunu kesinlikle söylüyorum -grafige ilerde bir gün ihtiyacin olacaksa, program yada oyun vs- ya paylasimsiz ekran kartli bir dizüstü al, yada parana kiy biraz laptop aliyorum diyorsan saglam birsey al..
ben önce SONY sonra ASUS derim tek gecerim... DELL de olabilir.. ama acer - hp falan basina dert alma...
model olarakda
SONY VAIO fz31m - yada benim favorim ASUS M51sn
saygilar iyi alisverisler hocam..