Laptop Ekran Sorunu
-
Laptop ekranında yukarıdan aşağıya inen bir tane kesik çizgi oluştu.Bunun sebebi ne olabilir.Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.
-
hiç kimse anlamıyomu sorunu
-
hocam yukardan aşağı dümdüz bi tek çizgimi oluştu? beyaz veya kırmızı renk?
-
hocam laptopu taşırken bir elini laptopun altından diğer elini ekrandan tutup kaldırmış olmayasın? sıcak soğuk yapan ekran çatırt diye ortadan 2 ye ayrılmış olabilir mi? kuzenim laptopum bozuldu diye çağırdı beni böyle bi manzara gördüm de ondan soruyorum :)
-
hayaletkurt bunu yazdı:
-----------------------------
hocam yukardan aşağı dümdüz bi tek çizgimi oluştu? beyaz veya kırmızı renk?
-----------------------------Evet hocam aynen öle kesik kesi kırmızı gözüküyo bilgisayarı bırakıp dışarı çıktıydım geldiğimde bu haldeydi ekran görüntüsünü alcaktım orda gözükmüyo
-
Zamanla artıcak onlar,bölgesel yada komple bölüm olarak ucabilir.
Eğer bilgisayar kapalıyken orda iz oluyor panel.
Kapadıkdan sonra sorunsuz görünüyorsa,lcd ye gelen kablolar meme yapmış demektir. -
hocam riskli bişey olmuş. düzelebilirde düzelmeyebilirde. uzman eli değmesi gerekli. kurtardığımız panelde oldu tamamen gidende. maddi durumun müsaitse kurtartmayı dene. olmazsa bırak öle kalsın yeni panel kaçmasın şimdi durduk yerde.
-
garantisi vardı garanti kapsamına girmez mi daha alalı 3 ay falan oldu toshiba A350-22z
-
Esgira bunu yazdı:
-----------------------------garantisi vardı garanti kapsamına girmez mi daha alalı 3 ay falan oldu toshiba A350-22z
-----------------------------girer garantiye götür hojam, data inverter arızalı garantiye almak zorunda sen bozamazsın onu...
-
toshiba satalite serisiyse 1 yillik ekran garantisi var diye biliyorum toshibayi arayip bi oqren benim bildiqim mutlaka olmasi lazim
-
tmm hocalar çok saolun bir de ben lisanssız win7 kullanıyorum bi sorun yaratır mı garantide