folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Laptop Fanı Abartlılı Çalışıyor

Laptop Fanı Abartlılı Çalışıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar,

Benim şöyle bir problemim var yaklaşık 1.5 yıldır asus n51vf modelli laptop'u kullanıyorum(http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=0Tc42s23bOdbbvY5) bundan bir kaç ay önceye kadar laptopun çalıştığını kulak aracılığıyla anlamak imkansızdı anca oyunlarda fan çalışırdı. Ancak şu an counter-strike oynarken bile bilgisayar kuduruyor. chrome ile dolaşırken flash olsada olmasada bir süre fan çalışıyor. tozdan dolayı olma ihtimali var mı bu olayın sonuçta hiç açılmamış bir bilgisayar. tecrübeleri olan arkadaşların yorumunu bekliyorum garanti bitmeden servise gönderebilirim aslında ama istanbulda bulunmadığım ve bilgisayar bana sürekli lazım olduğu için 1 ay kadar beklemem çok zor.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

hoca sorunun tozdan başka bişey değil. peteklerin toz ile dolması fanın üstünün toz ile kapanması bunlara sebep olabiliyor. temizledikten sonra gene sessiz çalışmaya devam eder. ancak bilgisayarı servise göndermemende fayda var çünkü sen gönderirsin bir bakarsın ramler değişmiş fan değişmiş :D

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek

crafty  hocamın dediği gibi servise götürme kesinlikle, kendin temizle , yada bi arkadaşına falan temizlet.. 
    2 yıllık laptopumu bi sever bile servise göndermedm ne olacağı belli değil :D 

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    phoneix
    phoneix's avatar
    Erkek

(Abartılı) çalışıyor çok tatlı olmuş reis yaf=)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arno
    Arno's avatar
    Erkek

Bende temizlicemde yav evde o ebatlarda tornavida yok nalbura gitmeyide üşeniyorum:D

Ay Go Yuu Go Wee Go ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CakefatheR
    CakefatheR's avatar
    Erkek

Ben leptopa verecegim para yerine toplama iyi bir bilgisayara alırım daha iyi parçalarından herhangi birine zarar gelince çekilmiyo acayip masraf çıkartıyor

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enginkar
    enginkar's avatar
    Erkek

Aman hocam aynısı benim başıma da geldi ekran gitti ekran yandı anlıcağın..İstanbulda yaptırdık parça taktılar aşırı ısınmadan..şimdi çat pat çalışıyor..yalnız adamların önerileri şuydu: laptop altlığı al hemen..fan usb girişli laptopa takıyosun onuda laptopın altına mükemmel bi olay :)) ben aldım 10 liraya şimdi oyle bi sıkıntım korkum yok..seside keser yani bi müddet sonra

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek

crafty bunu yazdı:
    -----------------------------

hoca sorunun tozdan başka bişey değil. peteklerin toz ile dolması fanın üstünün toz ile kapanması bunlara sebep olabiliyor. temizledikten sonra gene sessiz çalışmaya devam eder. ancak bilgisayarı servise göndermemende fayda var çünkü sen gönderirsin bir bakarsın ramler değişmiş fan değişmiş :D

vatan bilgisayarın servisi hocam çalmaz yaw :D nasıl temizlemem gerekiyor ev ortamında ? açsak garanti uçmaz mı?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BoLeRo
    BoLeRo's avatar
    Erkek

CakefatheR bunu yazdı:

Ben leptopa verecegim para yerine toplama iyi bir bilgisayara alırım daha iyi parçalarından herhangi birine zarar gelince çekilmiyo acayip masraf çıkartıyor

herşeyi amacına göre kullanmak lazım,laptop velinimet, iş için tabi

kimisi sahilde uzanmanın hayalini kurar, kimisi sahilde uzanır hayal kurar.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek

CakefatheR bunu yazdı:

tabi hocam tabi sen bi üni hayatı yaşa bir de bilgisayar mühendisliği oku o zaman görürüm seni projelerini nasıl masaüstünde taşırsın başka bilgisayarlarda çalışırsın. oyun oynamak istiyorsan gider masaüstü alırsın başka hiçbir amacı yok artık 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek

beyler konuyu yukarı almak için yazıyorum bilen biri yazarsa çok mutlu olurum.

yarın uygun tornavida takımı alıp laptopun arkasını sökeceğim ve temizleyeceğim. garanti dışı kalır mı cihaz hiçbir donanımı değiştirmeyeceğim sadece kapaktan dolayı bir problem olur mu? bilgisi olan varsa özellikle net bilgisi olan beni bilgilendirirse çok sevinirim.

Toplam Hit: 3071 Toplam Mesaj: 14