Laptop Fanı Abartlılı Çalışıyor
-
garanti etiketi varsa kapkta onu yıratarsan garnti dısı kalır yoksa kalmaz sıkıntı cıkmaz en azından ondanda sıkıntı cıkmazda işte ibnliği tutmasın servisin kıllık yapabilir...
tornavidanı al sakin sakin yavas yavas yap temizle güzelce fanı olsun bitsin zor bis ey deil.
-
the_behulder bunu yazdı:
-----------------------------
garanti etiketi varsa kapkta onu yıratarsan garnti dısı kalır yoksa kalmaz sıkıntı cıkmaz en azından ondanda sıkıntı cıkmazda işte ibnliği tutmasın servisin kıllık yapabilir...
tornavidanı al sakin sakin yavas yavas yap temizle güzelce fanı olsun bitsin zor bis ey deil.
-----------------------------eywallah hocam
-
hackworm bunu yazdı:
-----------------------------
beyler konuyu yukarı almak için yazıyorum bilen biri yazarsa çok mutlu olurum.
yarın uygun tornavida takımı alıp laptopun arkasını sökeceğim ve temizleyeceğim. garanti dışı kalır mı cihaz hiçbir donanımı değiştirmeyeceğim sadece kapaktan dolayı bir problem olur mu? bilgisi olan varsa özellikle net bilgisi olan beni bilgilendirirse çok sevinirim.
-----------------------------parçaları değiştirmesen bile o yapıştırıkları etiket mi diyeyim ne diyeyim işte onu zaten tüm parçaların ortasına yapıştırıyor adam açtığında sökmek zorunda kal diye onu söktüğün an garantiden çıkıyor diye biliyorum ben