Laptop İle Desktoptan Kabloyla İnternet Alma
-
legion_of_doom bunu yazdı:
-----------------------------smok3 bunu yazdı:
-----------------------------
İlla hub olmasına gerek yok. Kablosuz bir ağ kurup interneti paylaşıma açarsan kuzenin kablosuz olarak interneti kullanabilir.Ben şu an öyle yapıyorum, eski laptopum router görevi görüyor :)
-----------------------------iyi de masaüstünde wireless kartının olduğunu nereden çıkarttın. Nasıl kuracaksın dekstop pc ile laptop arası wireless bağlantıyı?
-----------------------------hocam kafan karışmasın yapabileceğin en kısa yol hub kullanmak olur :) gelen kabloyu huba takıcaksın. hubdan cıkan 2 kabloyuda paylasıcaksınız.
@smok3
onun icin interneti paylastırıcak bilgisayarda iki ethernet girişi olması gerekmez mi :) iki ethernet girişi olsa bile öle bişi mümkün mü emin deilim ama.
-
tmm saolun beyler ben yarın bi fiat araştırması yapiiim ucuzsa alırım :D
-
@smoke arkadaşım tek ethernet kartı var. sen iki bilgisayarı birbirine bağladın diyelim, peki internet bağlantısını nasıl alacaksın. modemden gelen kabloyu nereye takacaksın :) başka ethernet var mı?
onun yerine usb varsa modemde o şekilde halledebilebilir ama hız daha düşük olur, o yüzden az masraf yapmak daha iyidir
-
4 tane bilgisayarcıya gittim 8 li 5li felan var diolar onlarda 40 lira felan boşver dewdim bulamadım bide diolar onn 2 lisi olmaz