folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Laptop İle Desktoptan Kabloyla İnternet Alma

Laptop İle Desktoptan Kabloyla İnternet Alma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

legion_of_doom bunu yazdı:
    -----------------------------

smok3 bunu yazdı:
    İlla hub olmasına gerek yok. Kablosuz bir ağ kurup interneti paylaşıma açarsan kuzenin kablosuz olarak interneti kullanabilir.Ben şu an öyle yapıyorum, eski laptopum router görevi görüyor :)

iyi de masaüstünde wireless kartının olduğunu nereden çıkarttın. Nasıl kuracaksın dekstop pc ile laptop arası wireless bağlantıyı?

hocam kafan karışmasın yapabileceğin en kısa yol hub kullanmak olur :) gelen kabloyu huba takıcaksın. hubdan cıkan 2 kabloyuda paylasıcaksınız.

@smok3

onun icin interneti paylastırıcak bilgisayarda iki ethernet girişi olması gerekmez mi :) iki ethernet girişi olsa bile öle bişi mümkün mü emin deilim ama. 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek
    tmm saolun beyler ben yarın bi fiat araştırması yapiiim ucuzsa alırım :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

@smoke arkadaşım tek ethernet kartı var. sen iki bilgisayarı birbirine bağladın diyelim, peki internet bağlantısını nasıl alacaksın. modemden gelen kabloyu nereye takacaksın :) başka ethernet var mı?

onun yerine usb varsa modemde o şekilde halledebilebilir ama hız daha düşük olur, o yüzden az masraf yapmak daha iyidir

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek
    4 tane bilgisayarcıya gittim 8 li 5li felan var diolar onlarda 40 lira felan boşver dewdim bulamadım bide diolar onn 2 lisi olmaz
Toplam Hit: 1921 Toplam Mesaj: 15