Laptop Kapağı Koptu Kopacak Acil Yardım!...
-
çok iç açıcı olmadı teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için pc arkadaşımın bana yardımcı ol dedi pek vakıf olmadığım bir konu biz büyük ihtimalle menteşe yuvasını yapıştırmayı deneriz.
-
Hocam sakın japon sürme
Japon yapışturucılar hareketli ortamlarda kesinlikle esneme payı veremesler çıt diye kırarsın onarım ihtimalinide ortadan kaldırırsın. Özel dolgu malzemeleri var vida yerleri milimetrik olarak yuvalarına dolgu malzemesi ile yerleştirilip dremel ile güzelce temizlemen gerekiyor. Bunuda sen yapamazsın güvendiğin bildiğin hatta deneyimi olan birisini bul yoksa daha fazla sorun açabilir yine çözüm bulamazsan özelden ,yaz yardımcı olmaya çalışalım
bladex38 tarafından 10/Şub/15 21:12 tarihinde düzenlenmiştir -
rastafaryan bunu yazdıRaNGeR bunu yazdı
Hocam kırığın fotoğrafı olmadan kesin bir şey söylemek zor. Kasa hasarından ötürü kırıldıysa yapacak bir şey yok zannederim. Ama menteşede sorun varsa belki bir ihtimal menteşesi değişebilir diye tahmin ediyorum.
http://i.hizliresim.com/228BZA.jpg
gülen suratlı çöp kutusu

-
bladex38 bunu yazdı
Hocam sakın japon sürme
Japon yapışturucılar hareketli ortamlarda kesinlikle esneme payı veremesler çıt diye kırarsın onarım ihtimalinide ortadan kaldırırsın. Özel dolgu malzemeleri var vida yerleri milimetrik olarak yuvalarına dolgu malzemesi ile yerleştirilip dremel ile güzelce temizlemen gerekiyor. Bunuda sen yapamazsın güvendiğin bildiğin hatta deneyimi olan birisini bul yoksa daha fazla sorun açabilir yine çözüm bulamazsan özelden ,yaz yardımcı olmaya çalışalım
biraz araştırır bulamazsam dönerim teşekkür ederim hocam.