Laptop Kitleniyor?
-
hacılar internetten flash vs. izlerken bi süre sonra leptop ya kitleniyor komple, ya da ekran kararıp açılıyor ve flash video yeşil olup alttaki uyarıyı veriyor. napmam lazım?

-
hacı driver ı güncellemeyi dene . bi dosyası falan silinmiş olabilir system 32 de...
-
hacı leptobun kendi sitesindeki ekran kartı driverını kurmuştum. ama kurduğumdan beri böyle oluyo.
-
benim laptop fişteyken ati hd 5400 ekran kartı devreye giriyor
bataryadayken hd 4200
bataryadayken sorun yokta fişteyken 7-8 flash içerikli bişeyler izledikten sonra aynı hatanın AMD yazan versiyonu geliyo :|

versiyon güncel.
özet: çentik
-
http://forum.donanimhaber.com/m_39885439/tm.htm
o_o buraya bi göz at ...
edit : ısınmadan dolayı yapma olasılığı yüksek yazılanlara göre.
-
oyunlara girdiğinde hiç bi sorun yok. banamısın demiyo. fakat sadece flashlarda oluyo bu. ve ısınmadan olma ihtimali yok. leptobun altında 3 tane kendi fanı var. ve onun altında da büyük soğutucu var.
-
getir bana ücretsiz arıza tespiti yapayım
firmam m köydedir iletişime geçmek istiosan pm.
-
hacı donanımsal bişey olmadığına %100 eminim. yazılımsal bişey bi türlü bulamadım ve iş yerimde leptop.
-
anakarttaki güney chip seti arızalı olabilir...
-
Aynısı bende de oldu nvidia benimkide.oyun oynarken sorun yoktu ama nette Flash mlash pat ekran gidio sonra gelince altta köşede aynı yazı ben de baya endiselenmistim birdaha yapmadi ama..ilginç
-
götlek nvidia ekran kartından.. ben o uyarıyı 2 ay çektim.geforce 7000m ekran kartlı bi laptopum wardı..uyumsuz ekran kartı driverından dolayı öle yapıodu.. sözde uygun gibi gözüküo ama, hata verip duruodu..
genelde flash videolarda çıkıodu..bazen mavi ekrana bile çeviriodu..baya bi araştırmıştım. eskiden ..sonra laptopvideo2go sitesinden en son sürücüyü bulup kendime uygun inf dosyası ile deiştirip öle düzeltmiştim. o zaman vista sp1 wardı..şimdi windows 7 de problem yok..özellikle nvidia eski kıyıda köşede kalmış ve suçlu olduğu
ekran kartlarına(notebook) da driver desteği verdi de yırttık..gerçi 2009 en son..daha da vermez :D
eğer windows 7 kullanıosan ekran kartının driver ve eklentilerini komple kaldır.. pc yi yeniden başlat.sonra standart vga die bulsun sistemin ekran kartını.. öle yeni indirdiğin setup ı kur.. (tabi adobe flash player ların son güncellemeli die farzediorum) böle test edip sana uygunu bul.bazı versionlar içinde desteklediğini yazsada bazı makinalarda bu problemi yapıo.nvidia forumu bu hatalarla dolu çünkü.
hata vermediğini tespit ettiğinide sakla kullan..
kolay gelsin..