Laptop Önerileriniz?
-
Merhabalar,
700-1000 tl arası coreldraw ve photoshop çalıştırabilecek ve servis olanağı fazla olan laptop arıyorum. Yani mesela hp şu zamanda pek tercih edilmiyor, çünkü arızaları fazla.
Kısaca bu fiyata siz olsaydınız nasıl bir laptop alırdınız?
Samsung falan düşünüyorum ama..
-
Free_Mans bunu yazdı:
-----------------------------
Merhabalar,
700-1000 tl arası coreldraw ve photoshop çalıştırabilecek ve servis olanağı fazla olan laptop arıyorum. Yani mesela hp şu zamanda pek tercih edilmiyor, çünkü arızaları fazla.
Kısaca bu fiyata siz olsaydınız nasıl bir laptop alırdınız?
Samsung falan düşünüyorum ama..
-----------------------------sistem hızlı olsun diye 2, laptop alım. up-down için, pro hack için falan. çok araştırdım bütçeme göre lenovo aldım. pahalı kaçtı ama güzel. çok ısınması haricinde memnunum. biraz daha kas maddiyatı adam gibi bişey al bence. para yok diyosan datron ya da msi tercih edebilirsin zannımca..
-
Bende Samsung R522 var. W A S D tuşlarının olduğu yere elini koyamazsın bir süre sonra.Çok aşırı ısınıyor Samsunglar.Performans olarak harika lafım yok ama ısınıyor ve haliyle performansta düşüyor tabi.
-
dyrnade bunu yazdı:
Bende Samsung R522 var. W A S D tuşlarının olduğu yere elini koyamazsın bir süre sonra.Çok aşırı ısınıyor Samsunglar.Performans olarak harika lafım yok ama ısınıyor ve haliyle performansta düşüyor tabi.
-----------------------------aynısından bende de var ama bende ısınma problemi yok. sen bence bi servise gönder.
-
Free_Mans bunu yazdı:
-----------------------------dyrnade bunu yazdı:
-----------------------------aynısından bende de var ama bende ısınma problemi yok. sen bence bi servise gönder.
-----------------------------Oyun oynarken diyorum zaten.Diceksin şimdi normalde ama değil elini koyamazsın zaten bir süre sonra kapanıyor laptop aşırı ısındığı için.
-
http://www.vatanbilgisayar.com/acer-as4820tg-484g50mnks-as4820tg-core-i5-480m-2.66ghz-4gb-ddr3-500gb-14.1-dvdrw-1024mb-hd5650-cm-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=53843
biraz takip indirime girdiginde al tek geçerim bekliyorum bende biraz para bulabilirsem direk alıcam :)
-
mIzah bunu yazdı:
http://www.vatanbilgisayar.com/acer-as4820tg-484g50mnks-as4820tg-core-i5-480m-2.66ghz-4gb-ddr3-500gb-14.1-dvdrw-1024mb-hd5650-cm-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=53843
biraz takip indirime girdiginde al tek geçerim bekliyorum bende biraz para bulabilirsem direk alıcam :)
-----------------------------aynen aldım memnunum tavsiye ederim taşınablirlkte önemli
-
Saat 3:30a kadar ödeme yapabilecekseniz size kdv dahil 890 liraya 5010-N38F23 model notebooku yerinden almak kaydıyla verebiliriz.
-
acer dan uzak dur önerimi yapayım insanlık namına
-
cran_s bunu yazdı:
-----------------------------aceri ne zaman aldın kullandın hocam ? bu kadar kötülüyorsun
-
archair23 bunu yazdı:
cran_s bunu yazdı:
-----------------------------aceri ne zaman aldın kullandın hocam ? bu kadar kötülüyorsun
-----------------------------10 aydır 5741g kullanıyorum bir ram bir işlemci yedi her gidişinde 2 yada 3 hafta servisde kaldı sörf halinde cpu 65 derece bir program çalıştırdığımda kapanıyo
servise götürmem gerek 2 hafta gibi uzun süre ayrı kalamam yapmam gereken işler var
almadan önce uyaran olmuşdu benide nette bu modeli araştırdım ısınma sorunu yok canavar gibi vesaire yorumları çokca okudum güvendim aldım
elbette elektronik eşyadır sorun çıkabilir ama sorunu çözemiyolar sorun burada daha öncede casperda aynı sorunu yaşamıştım
en az 7 kere elimde koca kasayla 20 km yol gittim teknik servis çözemedi anakrtmı değişmedi ekran kartımı değişmedi en sonunda mahalledeki internet kafeciye gösterdim kendi makinesindeki ramle benim rami değişti 6sene kullandım makineyi bunun çözümüde öyle olacak sanırım