Laptop Önerileriniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

servis olanağı demişsin o zaman dell alacaksın.. çünkü adamlar evine kadar geliyor ve evinde tamiratı yapıyor servisi inanılmaz iyidir dell in

ben hd 5650lı makinesini kampanyadan 900 e almıstım öle bi kampanya bulursan süper olur.

destination@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

cran_s bunu yazdı:
    -----------------------------

archair23 bunu yazdı:

cran_s bunu yazdı:

acer dan uzak dur önerimi yapayım insanlık namına

aceri ne zaman aldın kullandın hocam ? bu kadar kötülüyorsun 

10 aydır  5741g kullanıyorum bir ram bir işlemci yedi her gidişinde 2 yada 3 hafta servisde kaldı  sörf halinde cpu 65 derece bir program çalıştırdığımda kapanıyo

servise götürmem gerek 2 hafta gibi uzun süre ayrı kalamam yapmam gereken işler var

almadan önce uyaran olmuşdu benide nette bu modeli araştırdım ısınma sorunu yok canavar gibi vesaire yorumları çokca okudum güvendim aldım

elbette elektronik eşyadır sorun çıkabilir ama sorunu çözemiyolar sorun burada daha öncede casperda aynı sorunu yaşamıştım

en az 7 kere elimde koca kasayla 20 km yol gittim teknik servis çözemedi anakrtmı değişmedi ekran kartımı değişmedi en sonunda mahalledeki internet kafeciye gösterdim kendi makinesindeki ramle benim rami değişti 6sene kullandım  makineyi bunun çözümüde öyle olacak sanırım

elektronik şans işidir hocam acer 4820 TG kullanıorum gayet güzel alet sorunuda yok canavar gibi. Dell 1300 kullandım celeron işlmci araştır bir bak hiç sorun yaşamadım. acer dell packardbell tavsiye ederim . Hp den uzak durun derim .

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
Toplam Hit: 1596 Toplam Mesaj: 13