Laptop Şarjdan Kesiliyor
-
swordfish bunu yazdı
iyide samsung adaptörünü sen lenovoya takamazsın soket yapıları farklı zorladın mı takarken nasıl soktun o adaptörü oraya
asus adaptörü takmış. asus standart yapıyı kullanılır ile lenovonun çoğu modeli de öyle.
-
Hocalar 8 saat şarjda bıraktım sonuç yine aynı.2 saat sonra kendiliğinden kesiliyor.Ucunu çıkarıp tekrar takmak zorunda kalıyorum.
-
hocalar laptopun sarjının bıtmesını bekledım laptop sarj bitince kapandı simdi hic şarj olmuyor.Başka adaptörlede denedik.Laptop açılmıyor.Kafayı yiyecem.
-
Up
-
bataryanda bad sector oluşmuş badli kısımları kapatıp devam edebilirsin :P
Şaka öbür tarafa bataryayı çıkardığın zaman adaptör üzerinden cihazı kullanabiliyormusun ? -
Dos_Attach bunu yazdı
bataryanda bad sector oluşmuş badli kısımları kapatıp devam edebilirsin :P
Şaka öbür tarafa bataryayı çıkardığın zaman adaptör üzerinden cihazı kullanabiliyormusun ?Yok hocam öylede şarj almıyor.Anlamadığım cihaz şarjı bitip kapanana kadar şarj alıyordu iyi kötü.Şarj bitti makina kapandı gidiş o gidiş
-
Up
-
yani cihaz pil takılıykende değilkende çalışmıyor ? o zmn sorun anakartta kardeş geçmiş olsun
-
Benimde öyle ama batarya dolunca kabloyla normal çalışıyor yani batarya bitik zaten pili değiştirin diye uyarı veriyor. Aynı zamanda kablonun giriş yeri kırık ondan da yapabilir.
-
Pil yokken sadece güç kablosu bağlıyken çalışmıyorsa sorun ciddi bi batarya değiştirip kurtulamazsın. Yolla servise bi fiyat çeksinler uyarsa hallettir