Laptop Secim (AMD , INTEL)
-
Beyler laptop alicam fakat baktigim yerlerde intel core2duo ve nvidia paylasimsiz laptoplar cok pahali mecburen amd alicak gibiyim . Napiyim ? Paraya kiy intel al demeyin yapamam . Az param var . amd athlon32 mi aliyim anlamiorum da amd 'den !! Amd ile intel arasinda cok mu fark olur ? Simdiden tesekkurler .
-
fark olur, o yüzden intel
-
Dostum Laptopda AMD Kullanılmaz. Isınma yşarsın. oyun oynarken... bilgisayar kapanır cunkı ıslemcı çok ısınır. haberın olsun 4 ayda ıkı tane laptop kullandım.. ıkısıde amd ıdı.. ( toshiba ve Hp ) beni dinle İntel al masaustune amd al fark etmez ama laptopa amd alma dostum kım ne derse desın.
-
ben de amd turion 64 tl-50 kullanıyorum, biraz ısınıyor gibi ama kalbimdeki ateşin yanında bir hiç kalır, sevmek ne kadar güzel şey değil mi ?
-
Bska kullanicilarin ya da bilgili olanlarin yorumlari var mi? Eger intel alirsam ekran karti onboard oluck .. Ekran karti deistirmek cok mu tuzlu olur? Amd alirsam laptoplarin cogu ati readon 256mb napicm bilmiorum bugun alicm Buyuk ihtimalle
-
modifie ve tuning işlemlerine izin verecek laptop çıkmadımı ?
ram,harddisk,değişebiliyor başka da yok şu ana kadar.
ekran kartı ve işlemcide modifie edilebilse harbiden tadından yenmicek
-
birader ben arkdasin dedigine aynen katiliyorum laptopta amd islemci kullanma bencede cok isinma olur.. masa üstü icin ideal ancak dizüstünde fan sekil itibariyle yetersiz kaliyor.. bilgisayar agir isler yaptiginda kapatir kendini..
bütcem sinirli diyorsan 1000 ytl den asagi core2duo islemcili acer-hp- birazda zor ama asuslar var.. onlari inceler istersen.. asus tercihin olsun ;)
-
Arkadaşım aldın mı bilmiyorum ama bence de dizüstünde AMD hem fazladan enerji sarfiyatı hem de ısı sorunu yaşatabilir. Eğer çok param yok diyorsan, her ne kadar tavsiye etmesem de ATI ekran kartlı INTEL işlemcili bilgisayarlardan alabilirsin. Ve sana bir tavsiye daha; markayı iyi seç, bilgisayar ve servis ağı sağlam olsun...
Kolay gelsin...
-
Bu aleti buldum 900$ 'a iyiki almamisim amd .Hardware
Product Name dv6936us Product Number FE818UA#ABA Microprocessor 2.00 GHz Intel Centrino Processor Technology featuring Inte Core 2 Duo Processor T5750 Microprocessor Cache 2MB L2 Cache Memory 4096 MB Memory Max Up to 4GB DDR2 (Up to 1 GB may not be available due to 32-bit operating system resource requirements) Video Graphics NVIDIA GeForce 8400M GS Video Memory Up to 2047 MB (256MB dedicated) Hard Drive 250 GB (5400 rpm) Multimedia Drive LightScribe Super Multi 8X DVD±R/RW with Double Layer Support Display 15.4" WXGA High-Definition BrightView Widescreen (1280 x 800) Fax/Modem High speed 56K modem Network Card Integrated 10/100 Ethernet LAN Wireless Connectivity Intel Wireless WiFi Link 4965AGN Sound Altec Lansing speakers Keyboard 101-key compatible Pointing Device Touch Pad with dedicated vertical and horizontal Scroll Up/Down pad PC Card Slots - One ExpressCard/54 slot (also supports ExpressCard/34)
External Ports - 5-in-1 integrated Digital Media Reader for Secure Digital cards, MultiMedia cards, Memory Stick, Memory Stick Pro, or xD Picture cards
- 3 Universal Serial Bus USB 2.0
- 1 VGA (15-pin)
- 1 HDMI
- 1 RJ-11 (modem)
- 1 TV-Out (S-video)
- 1 RJ -45 (LAN)
- 2 headphone-out
- 1 microphone-in
- 1 notebook expansion port 3
- 1 IEEE 1394 Firewire (4-pin)
- 1 Consumer IR
Dimensions 14.05" (L) X 10.12" (W) X 1" (MIN H)/1.69" (MAX H) Weight 6.14lbs Security - Kensington MicroSaver lock slot
- Power-on password
- Accepts 3rd party security lock devices
Power - 90 W AC Adapter
- 6-cell Lithium-Ion (Li-Ion)
What's In The Box HP Pavilion WebCam with Integrated Microphone
Mobile Stereo Earbud Headphones (1 pair)
HP Mobile Remote Control -
bir intel kullanıcısı olarak masaüstünde amd, laptopda intel diyorm :)
-
Simdi hangi virus programini yuklicem ya ?
Nod32 istiodum fakat crack 'lari sorunlu ! ( nod321.com 'da verilen keyleri her hafta mi tazelemek gerekior )
Kaspersky azcik kasiyo !
Avast gibi gelio ama bugune hep onu kullandim farkli biseler de kullanmak istiorum ( ilk bilgisayarimdaki norton haric ve tanidigimin kaspersky onerisi haric )
2008 En iyi av programi Bitdefender 'de var !
Sizce ne ?